Medicul lui Michael Jackson a vorbit în continuu la telefon și a trimis mesaje în fatidica dimineață de 25 iunie 2009

murray michael jackson
murray michael jackson

Un detectiv a depus mărturie în Instanță conform căreia, Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, a avut 11 conversații telefonice în cele cinci ore în care l-a „îngrijit” pe cântăreț în ziua morții sale.

Dan Myers asigură că medicul avea două mobile, și a avut numeroase convorbiri telefonice de pe acestea în  dimineața de 25 iunie 2009. Așa cum se arată în baza de date administrată ca probă, Murray a vorbit cu pacienți ai săi, cu alt medic, cu angajați de la clinici din Las Vegas și Houston, cu fiica sa și cu asistentul personal al lui Michael. Procuratura îl acuză pe Murray de omor prin imprudență.

Myres susține că în aceeași dimineață medicul a trimis și numeroase sms-uri, care s-au întrerupt în momentul în care Murray și-a dat seama că pacientul său nu mai respira. Astfel, medicul a finalizat brusc conversația pe care o avea cu o prietenă, la ora 12:02, după care a mai trimis două mesaje, unul la 12:02 și celălalt la 12:04.

Între aceste conversații, cea mai importantă este cea pe care a avut-o înainte să-l sune pe asistentul personal al lui Michael, la ora 12:12, pentru a-l informa că MJ a suferit o reacție adversă și că are nevoie de ajutor.  Astfel, înainte să ceară ajutorul de la asistentul personal, Murray a sunat la serviciul de urgențe 911. Murray și personalul de securitate sunt acuzați că au șters urme de medicamente și alte materiale din camera cântărețului înainte să sune la Urgențe.

Michael a ajuns mort la spital

Medicii au declarat moartea lui MJ la ora 14:26 și asigură că acesta a ajuns mort la spital. Doctorița de pe ambulanță ceruse de fapt să se declare decesul chiar de la 12:57, după ce mai multe încercări de reanimare eșuaseră, dar paramedicii nu au acceptat, argumentând că pacientul este o celebritate. Doctorii declară că Murray nu i-a anunțat despre medicamentele pe care i le-a administrat artistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel