Meghan Markle are o "condiție majoră" pentru Prințul Harry dacă vrea să se întoarcă în Marea Britanie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află în articol care este condiția lui Meghan Markle pentru Prințul Harry.

 

Meghan Markle are o "condiție majoră" pentru Prințul Harry dacă acesta vrea să se întoarcă în Marea Britanie, susține un expert regal. Ducele și Ducesa de Sussex s-au căsătorit în 2018 și au locuit în Anglia până în 2020, dar apoi cuplul a decis să renunțe la rolurile lor de seniori membri ai Familiei Regale și să se mute în California.

De când s-a mutat acolo, cuplul s-a întors rar în Regatul Unit, iar Meghan a fost văzută ultima oară la înmormântarea regretatei Regine Elisabeta a II-a, în 2022. Acum se  vorbește că Meghan este pregătită să se întoarcă în Regatul Unit doar dacă ea și Harry ar avea un loc al lor unde să stea și dacă ar avea parte de o securitate corespunzătoare.

Tom Quinn: Va fi nevoie de multă diplomație 



"Meghan a spus că este pregătită să se întoarcă în Anglia doar dacă ea și Harry au un loc al lor și securitatea pe care o simt amândoi că este esențială. Meghan nu se va întoarce niciodată în Marea Britanie și să stea la rudele soțului ei. Dacă cuplul reușește să găsească o casă permanentă și să rezolve problema de securitate, cu siguranță vor dori să-și aducă copiii în Marea Britanie, dar va fi nevoie de multă diplomație pentru a ajunge la punctul în care Archie și Lili vor fi capabili să dezvolte o relație autentică și caldă cu verii lor George, Charlotte și Louis", a spus autorul și expertul regal Tom Quinn pentru The Mirror.

Acest lucru vine după ce Harry a câștigat dreptul de a-și duce cazul la Curtea de Apel împotriva deciziei Înaltei Curți care prevede că nivelul de protecție pe care el și familia lui îl primesc în Marea Britanie este rezonabil. Soții Sussex au pierdut protecția completă a poliției britanice atunci când au demisionat din funcția de membri ai Familiei Regale, în 2020. În plus, în iunie anul trecut, cuplul a rămas fără reședință în Regatul Unit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel