Meghan Markle face primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton. De ce s-a sucit Ducesa de Sussex

Foto: Instagram Sussex Royal / @cambrigeroyal
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambrigeroyal

Meghan Markle ar fi făcut primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton.

VEZI ȘI: Gestul făcut de Kate Middleton în ultimele luni de viață ale Reginei Elisabeta a II-a. Pentru William "a făcut o diferență reală"

Este posibil ca Meghan Markle să fi făcut deja primul pas pentru a-și repara relația cu Kate Middleton, scrie Mirror. Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales au avut o relație tensionată în ultimii ani. Ducii de Sussex au vizat mai mulți membri ai Familiei Regale în seria lor explozivă Netflix, Harry atacându-și în continuare familia în cartea sa de memorii - Spare. Se crede, de asemenea, că Meghan se pregătește să povestească despre timpul ei petrecut în Familia Regală într-o carte de memorii.

Rapoartele sugerează că Ducesa de Sussex a făcut-o pe Prințesa de Wales să plângă cu doar patru zile înainte de nunta ei cu Harry. Cu toate acestea, în timpul unui interviu dramatic cu Oprah Winfrey, Meghan a spus că de fapt a fost invers. Fosta actriță a recunoscut că a fost „rănită” de acțiunile lui Kate. Harry a explicat situația în memoriile sale, Spare. Ducele de Sussex a spus că a găsit-o pe Meghan plângând „pe podea” după o ceartă cu Kate din cauza rochiilor de domnișoară de onoare. Se spune că Kate i-a spus lui Meghan că era o „problemă” cu rochia fiicei sale, Prințesa Charlotte. Apoi, ea i-ar fi spus că toate rochiile de domnișoară de onoare trebuiau „complet refăcute”.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Prințul William nu a plăcut-o de la început pe Meghan Markle. Momentul în care s-a simțit „rănit” și „trădat”

Gestul făcut de Meghan Markle

Dar, se pare că Meghan ar putea fi acum dispusă să lase trecutul să fie trecut deoarece se pare că a existat o mișcare în culise după ce s-a aflat că Prințesa Kate are cancer.

„Meghan i-a contactat pe Kate și Charles. Deci se fac mișcări de reconciliere”, a declarat o sursă pentru US Weekly. O a doua sursă a adăugat: „Meghan îl susține pe Harry în toate acestea și dorește Familiei Regale – inclusiv lui Kate – tot ce este mai bun”. Sursa susține că Prințesa Kate este „deschisă” la reconciliere și că este „dispusă să avanseze”, dar „nu se va amesteca” în relațiile soțului ei, Prințul William, cu fratele său mai mic.

VEZI ȘI: Prințul Harry și-ar dori să revină la îndatoririle regale, dar așteaptă ca William să facă acest gest. Planul pus la cale de Ducele de Ducele de Sussex

„Pot folosi acest lucru ca punct de plecare. Consensul este că viața este prea scurtă și există speranță că acest lucru va duce la repararea rupturii”, a adăugat sursa.

Sursa mai susține că, deși Meghan nu s-a alăturat lui Harry când l-a vizitat pe Regele Charles în Marea Britanie săptămâna trecută, ea este pe deplin în sprijinul deciziei lui de a relua legătura cu familia lui. „Meghan a fost total de acord că Harry trebuie să fie acolo”, a spus sursa. „A trebuit să-i spună tatălui său cât de mult îl iubește și să obțină o descriere mai completă a situației cu care se confruntă Charles”, a mai adăugat sursa respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel