Urmărește emisiunea live



Meghan Markle intervine în alegerile din SUA: Schimbarea de care toţi avem nevoie

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Meghan Markle s-a exprimat în cadrul unei dezbateri.

Actriţa americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a renunţat joi la neutralitatea ce îi caracterizează în mod normal pe membrii familiei regale britanice, lansând un apel la schimbare la viitoarele alegeri prezidenţiale din SUA, din 3 noiembrie, relatează AFP. Markle s-a exprimat în cadrul unei dezbateri organizate de fundaţia 'When we all vote', co-fondată de către fosta primă doamnă Michelle Obama şi care vizează atragerea la vot a cât mai multor cetăţeni americani, scri Agerpres.

Cred că dacă participaţi la acest eveniment cu noi este pentru că toţi sunteţi mobilizaţi şi motivaţi pentru a vedea schimbarea de care toţi avem nevoie şi pe care o merităm, a spus Meghan Markle, fără a afirma clar că va vota împotriva lui Donald Trump, care va încerca să obţină un nou mandat la Casa Albă.

"Votăm pentru a-i onora pe cei care ne-au precedat"

Cu 74 de zile înaintea scrutinului care îi va opune pe republicanul Donald Trump şi pe democratul Joe Biden, ducesa de Sussex i-a invitat astfel pe americani să-şi exercite împreună dreptul de a vota.

Când mă gândesc la vot şi de ce este excepţional de important acest fapt pentru noi toţi, aş spune: toţi votăm pentru a-i onora pe cei care ne-au precedat şi pentru a-i proteja pe cei care ne vor urma, a adăugat Meghan Markle.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel