Melania Trump pune sub semnul întrebării răspunsul autorităților la tentativa de asasinat asupra soțului său

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Melania Trump, fosta primă doamnă a Statelor Unite, și-a exprimat marți îndoielile cu privire la reacția autorităților în cazul tentativei de asasinat asupra soțului său, Donald Trump, într-un videoclip de promovare a noii sale cărți.

În videoclipul de 34 de secunde, postat pe contul său de X (fostul Twitter), Melania descrie experiența ca fiind „oribilă și stresantă” și sugerează că există mai multe aspecte ascunse ale incidentului.

„Nu pot să nu mă întreb de ce forțele de ordine nu l-au arestat pe trăgător înainte de discurs”, spune Melania, într-un ton tensionat, în timp ce fundalul este însoțit de muzică instrumentală dramatică. „Cu siguranță există mai mult în această poveste și trebuie să aflăm adevărul”, a continuat ea. Videoclipul se încheie cu imaginea copertei noii sale cărți de memorii, „Melania”, și un link pentru precomandă.

Acest incident face referire la tentativa de asasinat din 13 iulie, în Pennsylvania, unde Thomas Crooks, un tânăr de 20 de ani, a deschis focul asupra fostului președinte în timpul unui miting de campanie. Trump a scăpat cu o rană ușoară la ureche, însă un participant la eveniment a fost ucis, iar alți doi au fost răniți. Atacatorul a fost împușcat mortal de un agent al Secret Service la locul faptei.

Donald Trump a acuzat recent, fără dovezi, că Joe Biden și Kamala Harris ar fi avut un rol în tentativa de asasinat, afirmând că aceștia ar fi îngreunat activitatea serviciilor secrete în protejarea sa. În ciuda acestor acuzații, nu există nicio dovadă care să susțină implicarea președintelui sau a vicepreședintelui Statelor Unite în incident.

În urma atacului, FBI și Secret Service au fost intens criticate pentru deficiențele de securitate din timpul mitingului, iar Melania Trump adaugă acum presiune asupra autorităților prin comentariile sale. După evenimentul tragic, au apărut noi detalii cu privire la neajunsurile în comunicarea și coordonarea agențiilor de aplicare a legii, însă motivul din spatele atacului rămâne încă necunoscut, potrivit oficialilor FBI.

Melania Trump își lansează noua carte de memorii, care poate fi precomandată la prețul de 40 de dolari. De asemenea, sunt disponibile ediții speciale, inclusiv o ediție semnată la prețul de 75 de dolari și o ediție de colecție, ce include fotografii bonus și un „obiect digital de colecție”, la prețul de 250 de dolari.

După tentativa de asasinat, directoarea Serviciului Secret a demisionat în urma criticilor din partea Congresului privind măsurile de securitate deficitare. În plus, cinci agenți ai Secret Service au fost suspendați temporar, iar investigațiile continuă în legătură cu incidentele din ziua atacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel