Melania Trump susține candidatura soțului și crede că poate conduce țara „cu dragoste și putere”

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter

Melania Trump a declarat, marți, că este în spatele campaniei prezidențiale din 2024 a fostului președinte Donald Trump, lăudând „succesul extraordinar” al mandatului său anterior.

Într-un interviu acordat Fox News Digital, ea a spus că ar fi un „privilegiu” să-și asume încă o dată vechiul rol și și-a exprimat încrederea în candidatura soțului ei.

„Soțul meu a obținut un succes extraordinar în primul său mandat și ne poate conduce din nou către măreție și prosperitate”, a spus aceasta. „El are sprijinul meu și așteptăm cu nerăbdare să restabilim speranța pentru viitor și să conducem America cu dragoste și putere”.

Melania Trump a spus că, dacă soțul ei ar câștiga alegerile de anul viitor, ea s-ar concentra din nou pe problemele copiilor și ar lucra pentru a le oferi „sprijinul și resursele de care au nevoie pentru a-și atinge întregul potențial”.

În ultimele luni, Trump a vizitat New Hampshire, Carolina de Sud, precum și Iowa, într-un efort de a intra în legătură cu alegătorii și oficialii Partidului Republican, în timp ce încearcă să blocheze nominalizarea republicană, potrivit businessinsider.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel