Meniu de dietă pentru 7 zile. Ce mănânci la micul dejun, prânz și cină. Poți servi și o gustare!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Natalie Natalie)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Natalie Natalie)

Dacă vrei să încerci un meniu de dietă, poți arunca o privire peste această variantă pentru 7 zile.

Iată cum ar trebui să arate un meniu de slăbit, potrivit diete.club, pentru o săptămână:

Luni

- mic dejun: omletă cu spanac, pâine integrală şi o roşie, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: o pară
- prânz: piept de curcan la cuptor cu piure de cartofi dulci, o salată de ruccola asezonată cu ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: soba noodles cu morcovi, ceapă, ardei şi creveţi

Marţi

- mic dejun: terci de ovăz cu lapte vegetal, căpşune, afine şi migdale, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: salată de fructe
- prânz: somon cu legume la grătar, salată de crudităţi cu ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: un bol de salată cu frunze de salată verde, roşii, castraveţi, ardei, avocado, fasole roşie, porumb, pătrunjel, asezonată cu iaurt grecesc

Miercuri

- mic dejun: guacamole cu ou poșat, pâine integrală prăjită, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: iaurt grecesc
- prânz: sandviș din piept de curcan pe grătar, cu pâine integrală, salată verde, felii de ceapă, castraveţi şi roşii
- cină: pilaf de hrişca cu legume

Joi

- mic dejun: pâine prăjită cu cremă de brânză tartinabilă şi ardei roşu, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: mix de nuci şi seminţe
- prânz: ceafă de porc la cuptor cu fasole verde înăbuşită şi salată de varză cu mărar, ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: paste integrale cu ciuperci

Vineri

- mic dejun: ou fiert, pâine prăjită integrală, avocado şi castraveţi, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: un măr
- prânz: chiftele la cuptor cu piure de conopidă, salată de roşii, castraveţi şi ceapă cu ulei de măsline şi oţet
- cină: buritto vegetarian

Sâmbătă

- mic dejun: budincă de chia cu lapte de soia şi caise, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: biscuiţi integrali cu iaurt
- prânz: hummus cu lipie integrală şi salată tabbouleh
- cină: salata orientală cu ton

Duminică

- mic dejun: clătite americane din făină de ovăz cu miere şi căpşune, ceai sau cafea (neîndulcite)
- gustare: migdale
- prânz: păstrăv cu legume la cuptor, salată de crudităţi cu ulei de măsline şi oţet balsamic
- cină: supă cremă de broccoli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel