Meniul de Paște al Familiei Regale. Preparatul nelipsit de pe masa de sărbătoare

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol care este meniul Familiei Regale a Marii Britanii pentru ziua de Paște.

În timp ce multe familii gătesc friptură și se pregătesc să devoreze ouă de ciocolată, Duminica Paștelui poate arăta puțin diferit pentru Familia Regală în acest an. Din cauza faptului că Regele Charles și Prințesa de Wales au fost diagnosticați cu cancer, sărbătorile pascale vor fi mult mai discrete decât în ​​anii precedenți, scrie hellomagazine.com.

Fostul bucătar regal, Darren McGrady, a vorbit despre obiceiurile Familiei Regale pentru Duminica Paștelui, divulgând tot ce este în meniul din această zi. Conform tradiției, membrilor Familiei Regale li se servește un prânz cu friptură de miel în Duminica Paștelui. În credința creștină și protestantă, mielul de Paște este un simbol al „mielului sacrificat” menționat în Vechiul Testament, dar este mâncat în această zi și în amintirea lui Isus, care în postura „mielului lui Dumnezeu” s-a jertfit pe cruce.

„Felul principal este o friptură tradițională de miel cu legume de sezon”, a spus Darren, adăugând că regretata Regina Elisabeta prefera să aibă carnea bine făcută.

Sala servită pe masa de Paște



„Ar avea și o salată simplă. Doar niște salată verde și castraveți cu puțină mentă sau niște morcov ras și coriandru”, a adăugat bucătarul regal.

După un prânz copios de miel servit cu toate garniturile, Familia Regală face loc pentru alte preparate, în special brânzeturi și fructe, toate făcute pe domeniul Windsor.

„Cele mai incredibile piersici de Windsor creșteau pe moșie când lucram la ei. Le ascundeam în bucătărie pentru că toată lumea dorea să le guste. Regina le aștepta mereu cu nerăbdare și se ospăta cu ele, când erau coapte”, a mai spus Darren.

Tradiționalele ouă de ciocolată

În ceea ce privește ouăle de Paște, regretata Regina Elisabeta era cunoscută drept o iubitoare de ciocolată, potrivit bucătarilor săi regali, așa că dulciurile erau fără îndoială în meniul monarhului și al nepoților ei în ziua de Paște.

În anii precedenți, Prințul William și Prințesa Kate s-au bucurat foarte mult să organizeze vânătoare de ouă de Paște pentru copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, astfel există posibilitate ca și în acest an ouăle de ciocolată să fie la loc de cinste de Paște.

Deja este cunoscut faptul că Regele Charles nu obișnuiește să mănânce prânzul, dar poate că ar face o excepție pentru un meniu atât de tentant în ziua de Paște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel