Meniul Oanei Ioniță Nedelcu pentru Crăciun: Îmi place să gătesc și să fiu gazdă de sărbători

Oana Ioniță Nedelcu, actrița din „Inimă de țigan” care a avut o apariție uimitoare la MasterChef, a vorbit despre sărbătorile de iarnă.

Actrița pe care o puteți urmări acum în „Bravo, tată!”, cel mai nou serial de comedie difuzat pe Antena 1, a dezvăluit pentru Spectacola.ro ce meniu are de sărbători.

„Crăciunul va fi în familie. Meniul e cel tradițional cu sarmale, tobă, pomana porcului și restul. Îmi place să gătesc și să fiu gazdă de sărbători. Crăciunul este despre bucuria de a ne strânge toți în jurul mesei, de a depăna amintiri amuzante, râsete, veselie și din nou recunoștință pentru că suntem”, a zis vedeta.

2. -imagine fara descriere- (oana-ionita-3_48414200.jpg)

„În copilăria mea de la bunica, de Crăciun era cu miros de cozonac, sarmale și portocale. Mai era cu liniște și Dumnezeu. Primul lucru pe care îl făcea bunica în ziua de Crăciun era să aprindă candela și să se roage, pe urmă pregătea ceva de împărțit și mă trimitea la vecini. Cadourile nu erau consistente, dar ne bucurăm de ele și nu-mi amintesc dacă am crezut vreodată în Moș Crăciun, suspectăm ceva de când îmi pot aminti. Știu că am găsit cadourile ascunse într-un an cu câteva zile înainte și a fost nasol că m-am simțit trădată de minciună, dar și eliberator  pentru că cel puțin atunci am înțeles de ce alții primeau lucruri scumpe și noi nu. Mi se părea că nu e corect Moș Crăciun ăsta și de aceea nu eram mare fan, o luasem personal că nu aducea ce ceream. Sincer, nu cred că e ok să minți copilul în legătură cu existența lui Moș Crăciun”, a mai zis vedeta.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/oana-ionita-nedelcu-dorinta-de-craciun-era-cu-liniste-si-dumnezeu-cum-arata-meniul-de-sarbatoare-al-actritei_35328.html

3. -imagine fara descriere- (oana-ionita-familie_21261700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel