Meniul prânzului Erdogan - Putin. Cu ce delicatese a fost răsfățat președintele Turciei la Soci

Meniul prânzului Erdogan - Putin. Cu ce delicatese a fost răsfățat președintele Turciei la Soci / Foto: Kremlin.ru
Meniul prânzului Erdogan - Putin. Cu ce delicatese a fost răsfățat președintele Turciei la Soci / Foto: Kremlin.ru

Află în articol cu ce bucate l-a răsfățat Vladimir Putin pe Recep Tayyip Erdogan la Soci.

Președinții Rusiei și Turciei au susținut prima rundă de discuții la Soci într-un format extins. Această fază de negociere a fost urmată de un prânz cu delicatese din bucătăria locală. Jurnaliștii care au relatat despre întâlnirea liderilor Turciei și Federației Ruse de la Soci au publicat meniul prânzului celor doi șefi de stat. 

Pentru acest prânz au fost servite cinci feluri de mâncare, iar meniul complet a fost publicat de către jurnalistul rus Pavel Zarubin, pe canalul său de Telegram.

VEZI ȘI: Erdogan, dezamăgit după discuția despre "acordul cu cereale". Putin vrea să livreze până la 1 milion de tone de cereale prin Turcia

Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan au putut gusta o salată de păstrăv afumat cu castraveți și avocado și chefin cu roșii și anghinare. Pentru primul fel a fost servită supă kharcho cu carne de vită.

Mâncărurile fierbinți au inclus chefal cu legume și sos de spanac și mușchi de miel la grătar cu piure de păstârnac. La desert Recep Tayyip Erdogan a putut savura "lapte de pasăre". Pe masă au fost prezentate două variante de vin rusesc, alb și roșu, din moșia Divnomorskoye, scrie bfm.ru.

Cei doi au stat de vorbă 3 ore

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a numit discuțiile dintre Putin și Erdogan de la Soci constructive - "a existat o potrivire a ceasurilor", transmite RIA Novosti.

Potrivit TASS, întâlnirea a început cu o invitație din partea lui Putin către Erdogan pentru a vizita Soci nu numai pentru afaceri, ci și în vacanță. Apoi președinții au continuat să comunice la masa negocierilor. Etapa finală a fost un prânz de lucru. În total, liderii au vorbit aproximativ trei ore. Din partea Rusiei au participat și miniștrii Serghei Șoigu și Serghei Lavrov, viceprim-ministrul Alexander Novak, consilierii lui Putin, Maxim Oreșkin și Iuri Ușakov, ministrul Agriculturii, Dmitri Patrushev, șeful Băncii Centrale, Elvira Nabiullina, dar și alții.

VEZI ȘI: Meniu select, cu 7 feluri, pentru cina la care Putin l-a invitat pe Xi Jiping. Detalii și despre prânzul de mâine. Peskov: Înghețata este întotdeauna gata, lui Xi Jinping îi place

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel