Mercur în Fecioară. Ce vor învăța zodiile, în perioada următoare. Lecțiile primite, până în 5 octombrie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Azi, 28 iulie, Mercur intră în semnul Fecioarei. Află previziunile și recomandările pentru fiecare zodie și ascendent!

Mercur a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 5 octombrie. De obicei, planeta comunicării petrece aproximativ o lună într-un semn, însă de data aceasta va și retrograda. Între 23 august și 15 septembrie. Vă atrag atenția încă o dată că efectele retrogradării se simt încă de când Mercur intră în semnul contaminat. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa muncii, unde se va și întâlni cu Marte până pe 27 august. Pot apărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Gestionarea stresului va fi destul de problematică. Este o perioadă critică și pentru sănătate. Unii dintre nativi vor fi nevoiți să își schimbe stilul de viață.  Nu îți pune singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur se plimbă în casa a 5-a, alături de Marte, până pe 27 august. Și să nu uităm că Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă. Discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Stați departe de scheme dubioase financiare. Sau de promisiuni/declarații amoroase pasionale. O să vă prindă bine să fiți mai calculați acolo, vă filtrați altfel informația, nu vă mai aruncați la prima ofertă pe care ați primit-o. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tranzitul lui Mercur, guvernatorul vostru, prin casa a patra, vă va pune pe jar. Pentru că și Marte se plimbă în aceeași zonă. Familia va fi în centrul atenției. Veți avea discuții legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Și cum Mercur va și retrograda, vor reapărea unele subiecte amânate. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se plimbă prin în casa a 3-a, veți vorbi mai mult, fie că e vorba despre un interviu de angajare sau de discuții telefonice. Ajută mult și Marte, ce-i drept! Comunicarea devine importantă cu oricine, oricând. Cum Venus este retrogradă în casa a doua, a banilor, mai aveți încă un as în mânecă atunci când va trebui să vă ocupați de o negociere. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur tranzitează casa a 2-a. Și să nu uităm că Venus este retrogradă în semnul vostru și că veți avea tot felul de dorințe care mai de care mai extravagante! Dar această perioadă vă obligă să vă ocupați de restrângerea cheltuielilor. Lipsa disciplinei costă! Trebuie să eficientizați resursele. Faceți asta și la serviciu, acolo oricum se pare că gestionați mai bine resursele altora decât pe ale voastre. Luați exemplu de acolo. Sunteți mai strângători și începeți să țineți cont de prețuri.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel