Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă detaliile cele mai importante ale lui Mercur în Scorpion.

Pe 13 octombrie, Mercur își începe tranzitul în Scorpion, unde va rămâne până pe 2 noiembrie. Planeta minții și a comunicării intră în semnul tenebrelor și al extremelor. Un lucru este cert: vom deveni mai interiorizați, suspicioși și dornici să descoperim secrete vieții. Vom avea tendința de a crede că totul este alb sau negru. 

Previziuni astrale a doua jumătate a lunii octombrie. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Iată cum va influența acest tranzit fiecare zodie!

Berbec/Ascendent în Berbec

După o perioadă afectată de eclipse, aveai nevoie de un asemenea tranzit. Mercur prin casa a opta. Vei face un pas în spate și vei începe un proces de auto-reflecție. Vei avea ocazia să te uiți la unele situații din unghiuri diferite și o vei face în tăcere. Acest tranzit îți va cere să fii mai preocupat și de gestionarea resurselor. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur își va începe tranzitul în casa a șaptea, a relațiilor. Unde va intra, în curând, și Venus. Vine vremea perfectă pentru a vorbi cu partenerul despre cele mai inconfortabile subiecte. Și vei vedea că nu este nevoie doar de cuvinte spuse, dar și de gesturi subtile. Cei singuri vor deveni mult mai curioși sau interesați de anumite persoane. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, trece într-o casă care îți va aduce multe bătăi de cap. Mai exact, în cea de-a șasea. Vei aborda un discurs pasiv-agresiv față de colegi, vei face numeroase reproșuri și vei avea tendința de a te victimiza. Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară rutinei. Unele obiceiuri nu își mai au rostul. O perioadă bună pentru investigații în ceea ce privește sănătatea. 

Rac/Ascendent în Rac

Tranzitul lui Mercur prin casa a cincea te va face mai voios, dornic de viață, comunicativ și creativ. Mai ales când este vorba de chestiunile lui Cupidon. Vei putea face declarații de dragoste cu ușurință, te vei gândi la ce surprize să faci partenerului și vei alege doar acele activități care să te apropie și mai mult de copii. 

Leu/Ascendent în Leu

Bârfele din sânul familiei vor fi din ce în ce mai dese. Și bineînțeles că vei avea și tu propriile bănuieli. Astrele îți recomandă să nu iei decizii sau să nu emiți prejudecăți până când nu ai toate dovezile necesare. Cu alte cuvinte, comunicarea cât mai transparentă cu familia este necesară. De asemenea, e o perioadă bună pentru reparații în gospodărie. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel