EXCLUSIV  Mercur în Scorpion și Venus în Capricorn. Horoscop 8 noiembrie 2021 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop 8 noiembrie 2021/ pixabay foto
Horoscop 8 noiembrie 2021/ pixabay foto

Horoscop 8 noiembrie 2021, află ce ți-au pregătit astrele astăzi, cu Mercur în Scorpion și Venus în Capricorn. 

”E o săptămână marcată de Mercur, care are patru tranzite. Mercur, să nu uităm, recent a intrat în Scorpion. Modul nostru de a gândi e mult mai analitic, mai retras, observăm, analizăm. Într-un fel, e bine cu Mercur în Scorpion, pentru că nu mai credem tot ce ni se spune. Cu Mercur în Balanță, credeam că tot ce ni se spune e adevărat. Cu Mercur în Scorpion cercetăm, nu mai credem tot. Astăzi, Mercur face un aspect plăcut cu Venus, care a intrat în Capricorn, ceea ce înseamnă că avem un dar pentru cuvinte, pentru a ne exprima sentimentele. Când vorbim de sextil, vorbim de inițiative, de lucrul conștient.” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, în cadrul emisiunii astrologice de la ora 09:00. 

Citește și: EXCLUSIV  Horoscop 8 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă, astăzi, la serviciu. Lăsați-o ușor!

Horoscop 8 noiembrie 2021 Balanță

Înainte de a face cheltuieli, de a vă arunca la anumite achiziții, ați face bine să-i ajutați pe oamenii dragi și să vă verificați interiorul. Ce vă spune? Trebuie să vă gândiți dacă aveți nevoie să cumpărați ceva, dacă vă face bine. 

Horoscop 8 noiembrie 2021 Scorpion

Vorba dulce mult aduce! Veți atrage mulți oameni cu miere, nu cu oțet. Aveți cuvintele potrivite și reușiți să-i manevrați pe ceilalți, sunteți buni negociatori. 

Horoscop 8 noiembrie 2021 Săgetător

Perioada nu e foarte plăcută, cu Mercur în casa a douăsprezecea, Venus în casa a doua. Vreți să vă luați ceva pentru voi, să vă lăudați. Gândiți-vă că există tot timpul și un risc. Cuvântul risc e important. 

Horoscop 8 noiembrie 2021 Capricorn

Venus este în semnul vostru, eu aș profita de el. E important să vă simțiți bine în pielea voastră, folosiți zilele acestea pentru a vă simți bine cu voi. 

Horoscop 8 noiembrie 2021 Vărsător 

Astrele își doresc să fiți cât mai vizibili astăzi, să vă vadă toată lumea la serviciu, să deveniți foarte populari, dar există și riscul ca cel mai mic gest să bubuie. Recomandarea e să nu vă băgați în bârfe și nu încercați să-i învârtiți pe unii către alții și evitați relațiile bolnăvicioase. 

Horoscop 8 noiembrie 2021 Pești

O perioadă minunată pentru călătorii, studiu, tehnici spirituale, expansiunea minții, pentru călătorii, pentru a citi. Cu Venus în casa a unsprezecea, aveți și susținerea oamenilor din jurul vostru. 

Horoscop 8 noiembrie 2021, VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel