Mercur nu mai este retrograd! Influența pentru fiecare zodie până pe 5 octombrie

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Pe 15 septembrie, Mercur și-a oprit retrogradarea. 

Mercur nu mai este retrograd! Gata! Și a ales să se oprească exact într-o zi cu Lună Nouă. Adică, vom putea să lăsăm în spate greșelile trecutului și să pornim înainte cu mai mult curaj. Trebuie precizat că planeta comunicării va mai petrece câteva săptămâni în semnul contaminat. Adică până pe 5 octombrie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își reia mersul direct în casa muncii și a sănătății. Discuțiile cu colegii se vor intensifica, vei avea un program mai încărcat. Iar gestionarea stresului va rămâne problematică. Până pe 5 octombrie, nu ar strica să îți faci curaj și pentru o vizită la doctor. Nu îți pune singur diagnosticul, vei face o mare greșeală. Unii dintre nativi vor fi nevoiți să își schimbe rutina.  

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează în casa a 5-a. Discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Stați departe de scheme dubioase financiare. Sau de promisiuni/declarații amoroase pasionale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, nu mai este retrograd! Dar se plimbă în continuare prin casa a patra și vă dă ocazia să mai rezolvați din problemele familiale apărute recent. Vor fi din nou discuții legate de chirie, de proprietate, chestiuni administrative. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră.

 

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/mercur-nu-mai-este-retrograd-influenta-pentru-fiecare-zodie-ascendent_6917.html?fbclid=IwAR1OJebgG0PnYZWu5RlrI8JqoTSm4_rT1BnRNb915uta-HqWtMdoxfaa9Dc 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel