Mercur retrograd până pe 29 august. La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie?

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne oferă previziunile pentru oprirea retrogradării lui Mercur.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur se va opri pe 29 august, cu câteva zile înainte și după această dată, s-ar putea să se joace puțin cu mintea noastră. Retrogradarea a început pe 5 august, deci va relua toate problemele începute de atunci încoace. Și nu se va lăsa până când nu vom găsi o rezolvare. Însă nu una fără cântec! 

Așa că, înhămați-vă cu răbdare pentru perioada următoare! Pentru că veți avea nevoie de ea când se mai strică ceva, când vi se vor încurca unele comenzi, când traficul va fi imposibil. Și bineînțeles, când comunicarea va avea de suferit. 

Cu Mercur retrograd, trecutul se (re)actualizează. Ca să ne dăm seama unde am greșit, să acceptăm că nu suntem perfecți și că doar astfel progresăm. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își va opri retrogradarea în casa a cincea. În zilele următoare, îți vei pune numeroase întrebări legate de partea afectivă, copii și pasiuni. Este posibil să apară și încurcături legate de aceste zone. Dacă nu te pui tu pe primul loc, să nu te aștepți să o facă alții. Mercur direct te va face și destul de competitiv. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur își oprește retrogradarea în casa a patra. La ce trebuie să fii tu atent? La tot ce nu funcționează prin casă. La reparațiile pe care le-ai tot amânat. La lucrurile pe care ar trebui să le înlocuiești. Dar și la discuțiile cu membrii familiei. Comunicarea cu ei va avea de suferit. 

Pluto revine în Capricorn pe 2 septembrie! Se anunță schimbări radicale pentru toate zodiile

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci oprirea retrogradării lui îți priește, cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologiei. Practic, s-ar putea să îți aducă încurcături în călătorii, chestiunile administrative și probleme legate de produsele electronice folosite. Dar, îți vei da seama în timp util de unele greșeli pentru a le putea corecta. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur își oprește retrogradarea în casa a doua. Urmează câteva zile foarte provocatoare pe plan financiar. Deși ții cu dinții de unele resurse, nu vei reuși să le păstrezi. Și s-ar putea să apară și cheltuieli suplimentare din cauza unor greșeli făcute de tine. Cert este că lecțiile învățate acum te vor ajuta enorm în viitorul apropiat. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se oprește din retrogradare în semnul tău. Și va face în așa fel încât să compenseze. Adică, să îți aducă în câteva zile, probleme cât pentru toate perioada de retrogradare. Amânări, anulări, blocaje, neînțelegeri, frustrări. Se strică tot felul de lucruri. Parcă nimic nu funcționează! Dar, după 29 august și până pe 9 septembrie vei avea șansa să îți repari din greșeli. 

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel