EXCLUSIV  Mercur și-a început tranzitul în Taur pe 3 aprilie 2023. Daniela Simulescu spune cum ne influențează acest tranzit

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Mercur s-a mutat în semnul Taur pe data de 3 aprilie și va sta acolo până pe data de 11 iunie. În perioada 21 aprilie - 15 mai va și retrograda.

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a vorbit despre planeta comunicării (Mercur) care s-a mutat în cel mai pragmatic și metodic semn al zodiacului (Taur). Acest tranzit nu va fi unul simplu pentru că Mercur va și retrograda în perioada 21 aprilie-15 mai.

„Mercur este prima planetă de la Soare. Acesta îl reprezintă pe Hermes în mitologie, iar în astrologie este planeta care se ocupă cu tot ceea ce înseamnă planul cognitiv, gândire, mental, comunicare, atât comunicare verbală cât și nonverbală, pentru că Hermes în mitologie era și cel cu mișcarea, cu tot ce înseamnă mimică, gestică, cu tot felul de trucuri. Era foarte bun la a-și da seama ce vor oamenii să facă deși nu spuneau nimic. Își dădea seama doar din ce transmitea corpul lor. 

Cine este arhetipul taurului?

În sezonul taurului noi plantăm sămânța. Asta înseamnă că arhetipul Taurului se referă foarte mult la roade, la tot ce înseamnă împământenire, tot ce înseamnă resursă, adică toată partea aceasta de atașamente, ce produc, ce obțin, ce ating. De cele mai multe ori, arhetipul Taurului se referă la tot ce înseamnă confort, simțuri, la ce ne face muritori și pământeni. Arhetipul Taurului își dorește să aibă, să mănânce, să miroasă, să atingă, totul să fie estetic, frumos și cu surplus. Întotdeauna energia Taurului vorbește de surplus și despre siguranță.

Atunci când punem Mercur în semnul Taurului, vom avea de-a face cu multe discuții legate de criza financiară, legate de inflație, de salarii și de creșteri ale prețurilor și salariilor. Una dintre devizele lui Mercur în Taur este cât investesc, cât scot și în cât timp. Adică este interesat tot timpul de profit, întotdeauna să rămână cu ceva în buzunar. 

Cum ne influențează pe noi acest tranzit?  

Deși retrogradarea este de pe 21 aprilie până pe 15 mai, efectele lui Mercur retrograd în Taur se vor simți încă de când intră în acest semn, pe data de 3 aprilie, și până pe data de 11 iunie când părăsește de tot semnul. În perioada aceasta, poți să-ți faci calculele și să te uiți puțin în bugetul personal. Atenție! Când spun arhetipul Taurului, nu mă refer la banii pe care îi ai cu alții, sau banii pe care îi faci din afaceri, ci mai degrabă la banii pe care îi  faci din propria muncă, din salariu.

Cu Mercur în Taur e un moment potrivit să ne dăm seama pe ce se duc banii sau ce negocieri mai putem duce. E adevărat, prețurile cresc, serviciile și ele au niște prețuri din ce în ce mai crescute, dar cred că ne putem chinui să negociem sau să găsim niște oferte mult mai bune pentru noi.

Cu Mercur în Taur suntem mai metodici în gândire, mai lenți, pentru că vrem să procesăm informația și să calculăm de câte ori se poate, să ne asigurăm că nu ne da cu virgulă. Un om cu Mercur în Taur are nevoie de timp. 

De pe 3 aprilie până pe 11 iunie, indiferent în ce etapă ești, indiferent de vârsta pe care o ai, de experiență și de educație, ai face bine să te uiți puțin în portofel, să te uiți puțin în contul de economii, și să începi să te ocupi de tranzacții, să-ți ușurezi puțin viața și nu ar strica, din când în când, să-ti notezi cheltuielile zilnice. Nu mă refer neapărat la cele importante, dar la nimicurile pe care dai bani zi de zi, pe care ai putea la un moment dat să le mai înfrânezi.

Mercur în Taur înseamnă o pregătire în prealabil, să stai din timp să te gândești. Trebuie să vă gândiți la nimicurile pe care cheltuiți bani zi de zi, după care trebuie să va gândiți la facturile pe care le aveți de plătit. 

Cu Mercur în Taur avem dorința de a calcula, de a analiza, de a negocia de fiecare dată.”, a transmis Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel