Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Nicolae

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Nicolae / Foto: Pixabay
Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Nicolae / Foto: Pixabay

În articol găsești mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Nicolae.

Aproximativ 800.000 de cetăţeni români, dintre care peste 510.000 bărbaţi şi peste 280.000 femei, poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae. Numele sărbătorite sunt: Nicioleta, Niculina, Nicolina, Niculita, Niculiţa, Nicole sau Nikole. Mai puține femei se numesc Nichi, Nikko, Nikka, Nikke, Nikki Nikky sau Niculăiţa.

Majoritatea bărbaţilor care îşi sărbătoresc onomastica se numesc Nicolae. Alţi poartă numele Niculai, Neculai, Nicuşor sau Niculae. Mai puțini numesc Nic, Nik, Lae, Laie sau Niklas. Printre sărbătoriţi se numără şi care poartă numele Nicolăiţă, Niculăiţă, Culae sau Nicholaus.

Mesaje de "La Mulți Ani" de Sfântul Nicolae

1. Cu ocazia Sfântului Nicolae, îți doresc o zi plină de bucurii și surprize plăcute! La mulți ani cu sănătate și fericire!

2. La sărbătoarea Sfântului Nicolae, îți urez să fii înconjurat de momente frumoase și să primești daruri care să-ți aducă zâmbetul pe buze. La mulți ani cu dragoste și bucurie!

3. Sfântul Nicolae să-ți aducă în viață lumina, căldura și norocul! La mulți ani cu sănătate și reușite!

4. Cu ocazia acestei sărbători frumoase, îți transmit cele mai sincere urări de La Mulți Ani! Să ai parte de un an plin de bucurii, împliniri și surprize plăcute!

5. La mulți ani de Sfântul Nicolae! Îți doresc să primești cadouri minunate și sărbători pline de bucurie alături de cei dragi.

6. Sărbătorim cu bucurie ziua Sfântului Nicolae! Îți doresc un an nou plin de reușite, sănătate și fericire. La mulți ani cu dragoste și căldură în suflet!

7. Cu ocazia Sfântului Nicolae, să ai parte de momente magice și de daruri care să-ți aducă fericirea. La mulți ani cu sănătate și bucurii nenumărate!

8. La sărbătoarea Sfântului Nicolae, îți transmit cele mai bune urări! Să fii înconjurat de iubire și să ai parte de un an plin de realizări. La mulți ani fericiți!

9. Cu ocazia acestei sărbători, îți doresc un Sfânt Nicolae plin de bucurii și surprize plăcute. La mulți ani cu sănătate și fericire!

10. Sfântul Nicolae să-ți aducă numai lucruri frumoase și să umple casa ta de căldură și lumină! La mulți ani cu dragoste și armonie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel