Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon cu prilejul exploziilor de la Crevedia

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon al Târgoviștei a transmis un mesaj cu prilejul exploziilor de la stația GPL din Crevedia, județul Dâmbovița. 

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon spune că această tragedie a afectat comunitatea și a produs suferință. 

„Am aflat cu mâhnire de exploziile de la stația GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, tragedie ce a produs numeroase victime, mai ales din rândul pompierilor salvatori, o persoană pierzându-și chiar viața. Aceste tragice incidente au afectat puternic comunitatea noastră locală și au provocat multă suferință.

Suntem alături de toți cei afectați de explozii și de familiile lor, fiind gata de a contribui la sprijinirea și la ajutorarea lor. De asemenea, apreciem, cu deosebită recunoștință, intervenția eroică și necesară a pompierilor, precum și buna implicare a autorităților responsabile de gestionarea acestei situații.

Dumnezeu este alături de noi, fiind Cel ce ne iubește și pășește cu fiecare ființă umană, de-a lungul vieții, cu multă iubire și bunătate, în același timp,El este întotdeauna Cel ce ne susține, mai ales în necazuri și în încercări. De aceea, Îl rugăm să dăruiască grabnică vindecare tuturor celor răniți și mângâiere familiilor celor afectați de acest nefericit accident.", a transmis Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel