Messi domină topul vânzărilor de tricouri din MLS /foto în articol

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Lionel Messi, celebrul jucător argentinian, continuă să domine vânzările de tricouri în Major League Soccer (MLS). Potrivit unui raport publicat de liga nord-americană de fotbal, citat de agenția EFE, tricoul cu numărul 10 al lui Messi de la Inter Miami rămâne cel mai bine vândut în Statele Unite, transmite Agerpres.

Popularitatea lui Messi, incontestabilă

Messi, care s-a alăturat echipei din Florida în vara anului 2023, a reușit să își mențină poziția de lider în topul popularității, ocupând primul loc atât în clasamentul publicat în septembrie 2023, cât și în cel din iunie 2024.

Această popularitate se reflectă și în datele recente oferite de MLS, care au arătat că, în perioada 1 ianuarie - 31 august 2024, tricoul său a rămas pe primul loc în preferințele fanilor.

Marți, liga a prezentat rezultatele vânzărilor realizate prin magazinul oficial MLSstore.com, confirmând că Messi, revenit pe teren după o absență de două luni cauzată de o accidentare, continuă să fie cea mai căutată vedetă din MLS în ceea ce privește merchandisingul.

1. -imagine fara descriere- (lionel-messi_76479600.jpg)

captură Facebook

Topul postat de Major League Soccer

Uruguayanul Luis Suarez, coleg și prieten al lui Messi la Inter Miami, se află pe locul al doilea în clasamentul vânzărilor de tricouri, demonstrând influența puternică a echipei din Florida asupra fanilor. Pe locul trei se situează Denis Bouanga, jucătorul gabonez al celor de la Los Angeles FC, care a fost golgheterul ligii în sezonul precedent.

Clasamentul continuă cu alți jucători de top, printre care Luciano Acosta, argentinianul de la Cincinnati FC, ocupantul locului patru și câștigător al titlului de MVP al sezonului trecut. Pe locul cinci se află columbianul Juan Camilo "Cucho" Hernández, care a avut un sezon de succes alături de Columbus Crew, cu care a cucerit Cupa MLS în 2023 și Leagues Cup în 2024. De menționat este și contribuția mijlocașului român Alexandru Mățan la succesele echipei din Ohio.

Inter Miami domină clasamentul nu doar prin Messi și Suarez, ci și prin prezența altor vedete internaționale precum spaniolii Sergio Busquets și Jordi Alba, care ocupă pozițiile 11 și 15 în topul vânzărilor de tricouri, consolidând astfel reputația echipei ca una dintre cele mai influente din MLS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel