Metoda japoneză de a vă întinde spatele și de a pierde în greutate. Ai nevoie doar de un prosop!

foto: Freepik
foto: Freepik

Dacă ai dureri de spate poți încerca acest exercițiu japonez cu prosopul! În plus, te ajută să scapi de burtă!

Un medic japonez a dezvoltat o tehnică care arată că mulți oameni pot pierde în greutate prin îmbunătățirea posturii, scrie Health. Acest tratament, creat de Dr. Fukutsudzi, este detaliat într-o carte japoneză care a devenit un bestseller în țara asiatică. În această lucrare, medicul susține că pentru a slăbi, ai nevoie de un prosop rulat, o suprafață plană și exerciții care trebuie efectuate de trei ori pe zi, timp de cinci minute zilnic.

Dr. Fukutsudzi, expert în probleme ale oaselor pelvine, a descoperit că principala cauză a grăsimii abdominale este variația oaselor pelvine și a coastelor. Odată ce a identificat legătura dintre aceste două probleme, a dezvoltat această metodă pentru a elimina excesul de grăsime abdominală. Procedura este descrisă mai jos.

Cum procedați

Începeți prin a rula un prosop și a-l prinde cu bandă adezivă. Așezați-vă pe podea și plasați prosopul sub spate, în zona buricului, asigurându-vă că prosopul este destul de lat.

Întindeți-vă și îndoiți genunchii, atingându-vă degetele mari ale picioarelor. Întindeți brațele deasupra capului, cu palmele îndreptate în jos (degetele mici se ating).

Mențineți această poziție timp de aproximativ 5 minute, de trei ori pe zi. Chiar dacă exercițiul este simplu, poziția poate fi inițial inconfortabilă. Prima dată când încercați acest exercițiu, poate fi puțin dureros deoarece oasele revin la poziția lor naturală.

Dacă nu puteți menține poziția pentru 5 minute, încercați să rezistați cât mai mult posibil, poate în ședințe de 1 sau 2 minute.

La încheierea exercițiului, nu vă ridicați brusc, deoarece acest lucru poate afecta oasele. Așteptați câteva minute înainte de a reveni la activitățile zilnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel