Michelle Obama susține că „nu l-a putut suporta” pe Barack Obama timp de 10 ani: „Oamenii cred că nu-i potrivit să spun asta”

Michelle Obama
Michelle Obama

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a spus că „nu l-a putut suporta” pe soțul ei timp de un deceniu, când copiii cuplului erau mici.

 

Într-o serie de mai multe comentarii sincere adresate postului de știri Black Revolt TV, săptămâna trecută, Obama – una dintre cele mai populare femei din America – a spus că creșterea copiilor a pus presiune asupra căsătoriei ei de trei decenii cu Barack Obama, președintele SUA pentru două mandate de patru ani, între 2009 și 2017, scrie The Guardian

„Oamenii cred că nu-i potrivit să spun asta, dar pur și simplu se pare că au fost 10 ani în care nu l-am putut suporta pe soțul meu”, a spus ea în cadrul emisiunii. „Și ghici când s-a întâmplat? Când acei copii erau mici.”

Obama, în vârstă de 58 de ani, vorbea cu Kelly Rowland, H.E.R., Winnie Harlow și mama lui Beyoncé, Tina Knowles-Lawson, despre un dezechilibru în căsnicia ei cu Barack Obama în timp ce starul politic era în ascensiune și ea avea grijă în primul rând de fiicele lor, Sasha și Malia, care acum au 20 de ani.

„Și timp de 10 ani, în timp ce încercăm să ne construim cariera și, știți, să ne îngrijorăm pentru școală și cine face ce și ce, am spus: „Uf, asta nici măcar nu este corect”, a spus Obama. "Si ghici ce? Căsătoria nu este 50/50 – niciodată, niciodată.

„Sunt momente când eu fac treaba în relație în proporție de 70%, el 30%. Sunt momente când eu sunt la 60%, el la 40%, dar ghici ce?” a continuat ea. „Așa a fost vreme de 10 ani – am fost căsătoriți 30. Aș accepta 10 ani așa pentru 30 de ani. Dar unii oameni renunță... [spunând]: „Cinci ani – nu pot suporta.”

Fosta primă doamnă promovează în prezent o nouă carte, „The Light We Carry” („Lumina din noi”). În discuția despre dificultățile unei căsătorii, aceasta a spus că ea și soțul ei nu au discutat înainte de președinție despre cât de multă muncă este necesară și „cât de greu este chiar și atunci când ești îndrăgostit nebunește de persoana respectivă, chiar dacă totul merge bine” .

Când Barack Obama a fost ales președinte, fiicele cuplului aveau 10 și șapte ani. Într-un extras recent din cartea ei, fosta primă doamnă a descris modul în care ea și soțul ei au învățat că înainte ca toate „visele, pregătirea și planificarea necesare pentru ca viața de familie să meargă perfect... în cele din urmă, ești aproape mereu lăsat să te confrunți cu ceea ce urmează să apară”.

„Puteți stabili diferite sisteme și rutine (... )Poți să-ți scrii statutul familiei și să-ți declari cu voce tare religia sau filosofia, dar, la un moment dat, mai degrabă mai devreme decât mai târziu, aproape cu siguranță vei fi pus în genunchi, realizând că, în ciuda eforturilor tale cele mai bune și serioase, ești doar marginal – și uneori foarte marginal – în control.”

În ultimele sale comentarii, ea a adăugat: „Copiii mici sunt teroriști. Au pretenții. Ei nu vorbesc. Sunt slabi comunicatori. Ei plâng tot timpul, dar poți să te enervezi pe ei?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel