Părintele Efrem, pasionat al gastronomiei, pregătește mâncăruri mai deosebite. Printre acestea se numără și micii din pește.
Mici din pește, ingrediente și mod de preparare
500 grame de peşte alb fără oase
1 ceapă
2 căţei de usturoi
jumătate de cană de pătrunjel
frunze de mentă
jumătate de ardei iute crud
2 linguri de pesmet
1-2 linguri de ulei de măsline
sare după gust.
Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie timp de câteva minute. Ulterior, se scurg bine şi se pun în robotul de bucătărie alături de ceapă, usturoi, mirodenii şi pesmet, notează unica.ro. Totul se toacă mărunt. După se adaugă uleiul, sarea şi piperul, amestecându-se pentru omogenizare.
Apoi se prăjesc micii ușor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu