Care este micul dejun simplu pe care Regina Elisabeta îl consumă de 70 de ani.
Regina Elisabeta a II-a ar putea începe dimineața cu orice specialitate la micul dejun, dar ea are aceeași masă simplă de când a urcat pe tron, acum 70 de ani.
Regina Elisabeta are mereu la discreție bucătari de renume, care pot să gătească orice preparat de lux, dar Suverana nu pune accent pe mâncare.
Așa se face că micul dejun luat de Regină în cei 70 de ani de domnie e mereu același: ea alege dintr-o varietate de cereale, puse în recipiente de plastic în sala în care servește masa.
Potrivit mirror.co.uk, ea alege cel mai des un anumit timp: Special K.
Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat în Casa Regală peste un deceniu, a povestit că, uneori, la anumite ocazii, acest mic dejun simplu este înlocuit cu ceva mai sofisticat.
"Regina adoră ouăle omletă cu somon afumat și puține trufe. Dar nu îi place să dea bani pe trufe proaspete și cere acest fel doar de Crăciun, când le primește cadou", a dezvăluit bucătarul.
Pentru micul dejun traditional, Regina vrea și gem pe pâine prăjită și ceai English Breakfast.
Darren McGrady a fost bucătarul personal al Reginei Elisabeta în cei 15 ani cât a lucrat la Palatul Buckingham. El a însoțit-o pe Regina Elisabeta și în două turnee în Australia.
El a mai dezvăluit și care sunt preparatele preferate ale Reginei, care nu este înnebunită după statul la masă. Cunoscându-i bine obiceiurile, Darren McGrady a explicat că Elisabeta e genul de persoană care mănâncă pentru a supraviețui și nu e o gurmandă.
Totuși, Reginei îi place să bea un pahar de șampanie înainte de a se culca.
Conform verișoarei sale, Margaret Rhodes, Regina nu ratează niciodată băutura înainte de a se culca.
Nu se știe ce tip de șampanie prefer Regina, dar e cu siguranță unul scump.
În plus, Regina este mare consumatoare de gin cu Dubonnet, un apertiv dulce, pe bază de vin. Se spune că cel mai mult îi place să bea un cocktail făcut din două părți gin, două părți Dubonnet.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu