Mihaela Rădulescu și-a dorit toată viața să fie nevastă

Mihaela Rădulescu are 43 de ani, trei căsnicii la activ şi trei divorţuri. Dar eşecurile în mariaj n-au speriat-o, ci dimpotrivă. Mihaela spune că ar accepta o a patra cerere în căsătorie de la bărbatul iubit.

Vedeta a declarat pentru Kanal D faptul că nu ar refuza ideea unui nou mariaj. „Toată viaţa mi-am dorit o familie. Fac şi eu ca bunica: încerc de câte ori îmi vine".

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a păstrat până azi, numele ei de fată fiind Ţiganu. Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică jr., de care a divorţat după numai doi ani. Ultimul ei mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Având în vedere că din 2008 formează un cuplu cu prezentatorul tv Dani Oţil, care e cu 11 ani mai tânăr decât ea, nu este de mirare faptul că vedeta se gândeşte la căsătorie. Anul acesta, cei doi vor aniversa cinci ani de relaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel