Mihai Bendeac, copiat de Katy Perry. Reacția lui Bendeac

 Vedeta pop Katy Perry, devenită celebră cu hitul său "I kissed a girl" este subiectul unei controverse aprinse, după ce l-a sărutat brusc pe buze pe unul dintre concurenţii la un faimos concurs de interpretare muzicală din Statele Unite, informează AFP.  Mihai Bendeac a reacționat la scurt timp, el fiind la rândul său implicat în mai multe controverse după ce a sărutat concurente pe scenă, în cadrul unor show-uri de televiziune. 

Iată reacția lui Mihai Bendeac:

"Primul comentariu pe care l-am citit la treaba asta a fost: (traduc din engleza) "Katy Perry e intr-o pozitie de forta si nu este ok cum s-a comportat cu concurentul. Imaginati-va ca ar fi fost vorba despre un jurat barbat si o concurenta... Nu e posibil". Moment in care romanul Mihai Bendeac si-a spus: "Mda..."" a scris Bendeac pe contul său de socializare.

Ce s-a întâmplat la emisiune 

Difuzarea noului sezon al show-ului "American Idol"(înregistrat în toamnă) a început duminică pe canalul ABC, iar în cadrul primei emisiuni telespectatorii l-au putut vedea evoluând pe Benjamin Glaze, un tânăr de 19 ani din Oklahoma, în faţa unui juriu compus din Katy Perry, Lionel Richie şi Luke Bryan. 

Înainte ca tânărul să îşi înceapă piesa, juriul l-a întrebat, cu referire la hitul lui Katy Perry, lansat în 2008, dacă a sărutat vreodată o fată. Zâmbind tânărul a răspuns: "Nu am mai fost niciodată într-o relaţie şi nu mă pot săruta decât dacă sunt într-o relaţie". 

Sărutul lui Katy Perry 

La răspunsul său, Katy Perry (33 de ani), i-a cerut să se apropie de masa juriului, şi, în genul glumelor făcute la această emisiune, i-a oferit obrazul pentru a o săruta. Artista a cerut apoi alt sărut pe obraz, motivând că primul nici nu s-a simţit, şi în timp ce tânărul o săruta pe obraz a doua oară, Katy şi-a întors brusc faţa spre el şi l-a sărutat pe buze. 

Tânărul a continuat să zâmbească, însă a părut tulburat şi a cântat mediocru, fiind ulterior respins de juriu. 

Întrebat de New York Times, Benjamin Glaze a povestit că s-a simţit extrem de stânjenit de întreaga situaţie. 

"Aş fi făcut-o dacă ea mi-ar fi zis 'Vrei să mă săruţi?' "Nu, aş fi spus nu'", a declarat tânărul. "Am fost crescut într-o familie conservatoare şi m-am simţit imediat stânjenit. Aş fi vrut ca primul meu sărut să fie special", a explicat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel