Mihai Bendeac, foc și pară pe Andrei Gheorghe, din cauza celor declarate despre Gabriel Cotabiță

Mihai Bendeac a reacționat dur după declarațiile lui Andrei Ghoerghe referitoare la Gabriel Cotabiță, din cadrul emisiunii "La Măruță" de la Pro TV.

Andrei Gheorghe, invitatul de luni al lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care o realizează la Pro TV, a comentat în legătură cu situația în care a ajuns Gabriel Cotabiță, apreciind că este rezultatul stilului de viață adoptatde artist.

"Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Și-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ținut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a pățit Schumacher", a afirmat Andrei Gheorghe, potrivit ziarulring.ro.

Declarațiile realizatorului PROfm au fost imediat taxate de către Mihai Bendeac, bun prieten cu Gabriel Cotabiță, în cadrul unui mesaj postat pe Facebook: “Nu știu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viață”, i-a transmis Bendeac lui Andrei Gheorghe.

Întrucât Bendeac a primit critici numeroase pentru cele scrise, actorul a șters, ulterior, postarea. 

Adrian Enache: "Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel