Update: Răsturnare de situație cu experiența lui Mihai Mălaimare în Uber: De ce nu ar merge și cu trădătorii ăștia...?

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Actorul Mihai Mălaimare a avut o experiență nefericită cu Uber.

Update:

Actorul Mihai Mălaimare a revenit cu o nouă postare pe Facebook, în care a anunțat faptul că pălăria îi va fi returnată de către cei de la Uber.

„Acum câteva zile îmi uitam pălăria într-un Uber la Eforie Nord! Am postat ceva mai jos, după cum știți, un fel de reproș, și, spre surprinderea mea, foarte mulți oameni au vizionat postarea și unii chiar au reacționat. Rezultatul: am fost sunat acum două ore de cineva de la UBER care m-a pus în legătură cu șoferul și voi avea pălăria acasă și mă voi plimba cu ea țanțoș cât mă va mai lăsa vremea. Uraaaaa!

Cu UBER a mers și încă nesperat de repede, grație mobilizării voastre.

De ce nu ar merge și cu trădătorii ăștia care au vândut țara și sunt pe cale să ne bage în război, dacă nu cumva ne-au și băgat?

Cum ar fi, stau și mă gândesc, să-mi plimb pălăria în țara mea, nu a lor?“, se arată într-o nouă postare a actorului Mihai Mălaimare.

Știrea inițială:

Într-o postare pe Facebook, actorul Mihai Mălaimare a relatat experiența nefericită pe care a avut-o cu compania de transport alternativ Uber.

„UBER, sau afara e vopsit gardul!

Sunt, mai exact am fost fan UBER vs Taxi. Dar nu mai sunt. Joi, 12 septembrie, am solicitat la Constanța o călătorie pana la Eforie Nord. Mi-am uitat pălăria în mașină. Am solicitat sprijinul UBER pentru recuperarea obiectului. M-au ținut cu mesaje aiuristice o jumătate de zi apoi au închis convorbirea cu mine. Pălăria era o Panama! Le-o fi trebuit ca să fie mai eleganți decât taximetriștii!

UBER, adio! De fapt, sunteți la fel, doar că aveți pretenții mai mari de la viață. De exemplu, vă plac pălăriile Panama!“, a scris Mihai Mălaimare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel