Mihai Mărgineanu, radiografia scandalului în care e implicată Elena Lasconi: Să-mi trag una!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Artistul Mihai Mărgineanu a comentat situația în care se află Elena Lasconi, după ce a fost exclusă din USR și renegată de propria fiică.

Artistul Mihai Mărgineanu și-a exprimat pe Facebook opinia despre situația în care se află Elena Lasconi, primarul din Câmpulung (Argeș), care a fost exclusă din USR și renegată de propria fiică.

„Nu ma uit la televizor ... deloc ... !

Astăzi, după mâncărimile a*ale specifice vârstei, am deschis pe telefon o știre făcută de Șerban Huidu despre declarația a unei doamne din politică legate de tradiționalitatea familiei si declarația lu' fii-sa după declarațiile mă-si. Ați înțeles?

Și mi-am stricat dimineața ca prostu'!

Doamna este pentru familie tradițională și fii-sa o face "jegoasă" că este homofobă. Auzi tu, o face jegoasa pe ma-sa!!!

Să-mi trag una!!!! Adică, zice aia mică că dacă ma-sa nu vrea căsătorii gay este homofobă. Nimic mai fals si mai nematematic. Ca în bancul cu milițienii: n-ai acvariu, ești homosexual!

Acuma eu cred că nici tradiționalitatea familiei doamnei din politică n-a ajutat-o prea mult, crescând în familia ei tradițională o fiică "pick-me", dornică de atenție cu orice preț, care plânge cu lacrimi multe pe Instagram mușcând din mă-sa care i-a schimbat 'pemparsu doar pentru că la școala privată unde a învățat ea, au educat-o în modul extrem de stânga că: "cine nu e cu noi este dușmanul nostru și ne urăște" .

Stalin mai zicea asta!", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI      -       Cazul Lasconi, manevră PNL folosită de USR. Val Vâlcu: O altă prefăcătorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel