Mihai Onilă, ”gelozie” între jurați. Horia Brenciu: Ești un pretendent serios la Vocea României

FOTO: captura video YouTube @Vocea României
FOTO: captura video YouTube @Vocea României

Mihai Onilă a interpretat foarte matur pentru vârsta sa o piesă care a stârnit ”luptă” între jurații de la Vocea României.

Mihai Onilă, 17 ani, din București, elev al Liceului Dinu Lipatti, a interpretat magistral piesa ”Jealous”, piesă care a stârnit puțină gelozie între jurați și o luptă pentru a-l atrage în echipa sa.

Irina Rimes: Dar la tine nu s-a pierdut deloc

”A fost perfect, din punctul meu de vedere. Mie la un moment dat mi s-a făcut pielea de găină, se întâmplă rar lucrul acesta, pentru că de multe ori emoțiile fac concurenții să piardă feelingul. Dar la tine nu s-a pierdut deloc. De la început până la final, ne-ai ținut în aceeași poveste. Ai terminat foarte frumos. Bravo”, a spus Irina Rimes. 

Theo Rose a preluat ”comanda” și l-a întrebat pe Mihai Onilă dacă studiază muzica, pentru că dădea semne că ar cunoaște ”teoria și armonia”, tânărul i-a replicat că știe, ”cât de cât, pentru că este elev la Dinu Lipatti”, moment în care jurata a avut o reacție simpatică: ”Aha, gata, am înțeles” și a continuat: ”mie mi s-a părut că ai cântat deștept. Ai niște grave senzaționale. Frumos, frumos, cum nu am auzit până acum. Și ești așa de frumos”. Horia Brenciu a completat-o pe Theo Rose: ”Tot drumul tău melodic, de la un capăt la altul al piesei a fost senzațional.  Eu nu cred că mulți actuali cântăreți din România pot să treacă prin atâtea schimbări de game și tonalități precum au fost în piesa asta. Ai făcut un slalom atât de delicat, frumos, suav. Ești un pretendent serios la Vocea României”, a spus Brenciu.

”Pe vremea când eram eu în Lipatti, se zicea că suntem cam ultima generație care mai face treabă. Ei uite, că tu ești dovada că încă se face treabă și că Lipatti are reprezentanți de seamă și că muzica încă se învață acolo. Îți mulțumesc, în numele tuturor celor care au făcut liceul acolo și încă îl fac. Ne mai speli imaginea”, a mai spus Theo Rose.

Tudor Chirilă: Ești mai liber decât foarte mulți oameni

”Foarte tare. Când  asculți o piesă care te ridică din scaun, fără să te ridice efectiv, care îți dă o stare de înălțare, te gândești ce păcat că oamenii pe măsură ce îmbătrânesc nu mai ascultă muzică. Ce ai făcut tu în seara asta m-a făcut să mă gândesc că aș vra să transmit mesajul ăsta prin tine. Oameni buni, vin probleme, sunt facturi de plătit, dar nu uitați să ascultați muzică. Nu este nimic ce te poate elibera mai mult decât muzica. Iar ce este foarte mișto, poate că tu nu îți dai seama la 17 ani, dar ești mai liber decât foarte mulți oameni, pentru că vocea ta te eliberează.  Sunt foarte mișcat, realmente, de cum ai cântat în seara asta. M-am întors printre ultimii, te-am ascultat până la capăt. Mi-aș dori să îmi dai șansa să te ajut să transform următoarele tale momente la Vocea Românei în povești. Ești fantastic”, i-a spus și Tudor Chirilă. 

La rândul său, Smiley a avut cuvinte de laudă pentru Mihai Onilă. ”Dintre toți cântăreții pe care i-am auzit în audiții, până acum, tu ești singurul care a vibrat pe n, pe consoană, nu pe vocală. Și asta fac acei cântăreți care studiază cântăreții de R&B de afară, cântăreții de Soul. Tu nu numai că poți să spui povești cu vocea ta, dar poți să atingi suflete cu vocea ta. Ai făcut-o deja în seara asta. Mi-ar plăcea să te aud în fiecare zi, măcar o piesă pe zi. Cred că ar trebui să te audă o țară întreagă. Vino la mine în echipă, Mihai. Aici e casa ta”, și-a încheiat discursul Smiley.

Theo Rose: Generațiile noi au nevoie de repere

Theo Rose a ținut să îi transmită un mesaj lui Mihai Onilă, ”ca în cazul în care nu vii la noi, să rămână spus. Ai șanse extraordinar de mari să reușești, dincolo de Vocea României. Păstrează momentul ăsta ca să îți amintești întotdeauna, ori de câte ori ești aproape să fii furat, să te ia valul. Păstrează-l ca amintire, să știi cine ești tu cu adevărat. Generațiile noi au nevoie de repere. Cântă întotdeauna, să nu uiți. Mulțumesc”.

După ce toți jurații și-au expus opiniile și au încercat să îl atragă pe tânărul, dar maturul cântăreț, Mihai Onilă și-a anunțat alegerea. ”Horia și Theo Rose”.

”Se îmbrățișează Lipatti-i. Bine au venit în echipa noastră”, a spus Brenciu, pe scenă, adăugând în culise: ”Când ne-a ales, am zis că este un miracol”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel