Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu: Știți ce am fost înainte de a fi milionar?

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Tatăl lui Vlad Pascu a făcut declarații în faza presei. 

”Mulțumim că v-ați oprit să vorbiți cu noi” i-a spus o jurnalistă lui Mihai Pascu. Asta după ce, în ”aparițiile” trecute, el a alergat de presă, ba făcând jogging, ba atingându-i cu motocicleta. 

Bărbatul a făcut mai multe declarații presei, ușor incoerent și scuzându-se pentru această stângăcie. Mihai Pascu a declarat că, în perioada accidentului din 2 Mai, produs de fiul său, Vlad Pascu, el era în țară pentru două zile, pentru tratament stomatologic (în presă a apărut informația că după accident tatăl lui Vlad Pascu a plecat din țară n.r.). Nu-și scuză fiul și mărturisește că are trei copii, iar acesta - Vlad- a greșit foarte mult. 

Citește aici mai mult despre declarațiile cu privire la fiul său: Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu: Am trei copii... acest copil a greșit foarte mult

Un lucru s-a înțeles destul de clar. Mihai Pascu, vorbind despre felul în care a apărut în presă, ca milionar, a afirmat, ironic sau nu, neputând aprecia având în vedere că este prima ieșire în presă a sa: ”Știți ce am fost înainte de a fi milionar? Miliardar!”. Ulterior, intervenția sa a fost tăiată de singura televiziune care l-a difuzat, respectiv Antena 3. 

”Nu a avut bani la dispoziție (despre Vlad Pascu n.r.) pentru că toată lumea vehiculează niște lucruri care nu sunt adevărate. Deși va suna foarte prost, că toată lumea se așteaptă să dau niște răspunsuri de multimilionar, și voi face o glumă. Știți ce am fost înainte de a fi multimilionar? Miliardar. Deci nu pot să spun că nu am avut niște afaceri, nu pot să spun că nu am niște firme, mi s-a comentat despre firmele pe care le am, sunt zece, șase sunt nefuncționale” este declarația completă a lui Mihai Pascu. 

Amintim că părinții lui Vlad Pascu sunt despărțiți. Mama sa a fost cea acuzată că a intervenit pentru a-și ”spăla” fiul. Ca urmare, atât Vlad Pascu, cât și mama sa sunt arestați preventiv. Tatăl băiatului este sub control judiciar. Vlad Pascu spunea presei că nu poate da timpul înapoi. Și nu poate, căci, în teribilistul său, a ucis doi copii, doi studenți. 

Citește și: Mihai şi Miruna Pascu, părinţii autorului tragediei din 2 Mai, putred de bogaţi. Au peste 300 de apartamente, peste 200 de terenuri şi "tovărăşii" cu Nuţu Cămătaru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel