Mihai Trăistariu, supărat pe turiștii care lasă aerul condiționat pornit în cameră atunci când merg la plajă

foto: Facebook, Mihai Trăistariu
foto: Facebook, Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu e deranjat de turiștii care închiriază apartamentele sale de pe litoral și lasă aerul condiționat pornit atunci când sunt plecați la plajă.

Mihai Trăistariu a vândut în urmă cu mai mulţi ani un teren în Mamaia Nord şi a acceptat mai multe apartamente în complexul rezidenţial din zonă în schimbul banilor. Acum, artistul se ocupă pe cont propriu să închirieze aceste spaţii, inclusiv are grijă să achite facturile la utilităţi şi să asigura bunul mers al lucrurilor. Cu ceva timp în urmă, Trăistariu s-a mai plâns că i-au fost furate prosoapele din cameră. Mai nou, turiştii care închiriază acolo lasă aerul condiţionat pornit în timp ce ei sunt, cu orele, la plajă. Trăistariu s-a supărat foc din cauza facturilor la energie.

„Au venit facturile la energie, cele din luna iunie, cam 200-250 de lei, de apartament, în condițiile în care iarna plătesc cam 10-20 de lei de apartament. Mai intru în camere, căci trebuie să le duc turiștilor facturile, și găsesc pornit aerul condiționat. Sunt foarte supărat, mă deranjează, pentru că îmi dau seama că toate cele șase merg cam 10 ore zilnic, de când pleacă ei la plajă, până când se întorc, seara, pe la ora 20.00. Eu îl închid efectiv, ei nu zic nimic, dar nu pricep de ce se întâmplă așa, când oricum se răcește camera în doar 10 minute”, a declarat Mihai Trăistariu, într-un interviu pentru impact.ro.

Pe lângă apartamentele pe care le are în grijă, Mihai Trăistariu este ocupat în majoritatea timpului și cu școala lui de muzică. „Am spectacole, de luni până vineri, pe litoral, am terase, resorturi, teatre de vară, cam 17 locații, le tot rotesc, pe seară, dar cânt și la nunți și la alte evenimente, în țară”, a mai declarat artistul.

Mihai Trăistariu a mărturisit, în urmă cu o zi, pe Facebook că până acum nu a prins niciodată un răsărit la mare pentru că nu s-a putut trezi.  A postat chiar şi o imagine superbă pe contul personal, la care a adăugat: "Avantajul - când locuiești la malul mării - este că poți vedea răsăritul în fiecare dimineață. Problema e că eu nu mă pot trezi niciodată dimineața! Toată vara... cântările mele sunt seara spre noapte ... și-atunci mă culc, de obicei, după ora 1.00 - 2.00. Și încă ceva straniu...De 3 ani și ceva stau în Mamaia Nord, chiar la malul mării... și e primul răsărit pe care-l prind!"

                                               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel