Mihai Trăstariu își face hotel, după ce a ieșit în pagubă cu garsonierele închiriate turiștilor

Mihai Trăistariu vrea să își facă hotel, nemulțumit de pierderile  pe care le înregistrează din cauza turiștilor ce i-au devastat garsonierele din Mamaia Nord.

Mihai Trăistariu a ieșit în pagubă după sezonul estival, deși în lunile iulie și august prețul pentru o noapte în garsonierele pe care le deține în Mamaia Nord a ajuns și la 400 de lei.

Acesta susține însă că o treime de veniturile obținute în acasă vară se duc pe reparații, deoarece mulți dintre cei cazați în cele șase garsoniere ale artistului au făcut prăpăd pe acolo, lucru care îl determină pe artist să renunțe la acest mod de a face afaceri estivale și de a se orienta spre un hotel mai mic, unde lucrurile pot fi ținute sub control.

Astfel, canapele rupte și arse cu țigara sau băi și bucătării devastate sunt doar câteva dintre situațiile cu care s-a confruntat artistul după sezonul estival.

”Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea!

O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara.

Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit Click.

De altfel, susține acesta, o treime din bani se duc pe reparații, iar o altă parte importantă pe utilități.

”Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap.

Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua și m-am supărat pe ei, că să fie rece în cameră când vin de la plajă”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Trăistariu: ”O să fac un hotel”

„Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora!

Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap.

Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu.

Aici nu am recepție, la hotel e recepție. Ei aici nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine.

La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă!

Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu recepție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal”, a concluzionat artistul.

Citește și: Mihai Trăistariu, supărat pe turiștii care lasă aerul condiționat pornit în cameră atunci când merg la plajă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel