Mihai Tudose susține că Marcel Ciolacu este un lider cu inteligență politică excepțională: E top!

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Europarlamentarul social-democrat Mihai Tudose a declarat recent că premierul Marcel Ciolacu este susținut în unanimitate de Partidul Social Democrat (PSD) pentru a candida la președinția României, subliniind că unul dintre principalele atuuri ale acestuia este inteligența sa politică, pe care o consideră „peste media” clasei politice.

Tudose a subliniat că, în comparație cu ceilalți politicieni, Ciolacu excelează în ceea ce privește strategia și judecata politică, fiind chiar „top” în acest domeniu.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a fost primul care a adus în atenția publicului faptul că Marcel Ciolacu este perceput ca un lider de excepție în interiorul partidului. Potrivit acestuia, decizia premierului de a candida la prezidențiale a fost una bine primită de către toți colegii săi, care îl susțin fără rezerve.

„Nu a trebuit să-l convingem. Noi am spus că este un lucru bun, iar decizia domniei sale a fost susținută de partid. Este foarte probabil ca întreaga formațiune politică să-l sprijine oficial la evenimentul de sâmbătă,” a explicat Mihai Tudose, subliniind că susținerea din partea partidului este fermă.

Colegii de partid sunt convinși că Marcel Ciolacu depășește standardele obișnuite ale clasei politice, având în vedere rezultatele pe care le-a obținut până acum în calitate de premier. Tudose a sugerat că, în cazul unei eventuale înfrângeri în alegeri, PSD nu se va grăbi să arunce vina pe Ciolacu, ci va analiza cu atenție circumstanțele pentru a înțelege unde s-au produs eventualele erori.

„Da, da. Marcel Ciolacu are o inteligență peste medie. Peste media clasei politice. Dacă ne uităm la ceea ce face el, în comparație cu alții – la rezultate, comportament și altele – este clar că, din punct de vedere al inteligenței politice, e top! În cazul unei înfrângeri, vom vedea de ce s-a întâmplat asta și vom analiza dacă vina îi aparține sau nu,” a mai adăugat Mihai Tudose.

Declarațiile lui Tudose vin într-un moment crucial pentru PSD, care se pregătește pentru alegerile prezidențiale. Susținerea totală de care se bucură Ciolacu în interiorul partidului și încrederea în abilitățile sale politice ar putea fi elementele cheie care să îi asigure o poziție puternică în cursa electorală. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă alegătorii vor percepe „inteligența politică” a lui Ciolacu la fel cum o fac colegii săi de partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel