Mihăilă, de la Parma la Atalanta. Giovanni Becali: E aproape rezolvat transferul

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Valentin Mihăilă pleacă din Serie B la o formaţie de Liga Campionilor.

Atalanta îl aduce pe vitezistul Valentin Mihăilă (22 de ani, pe 2 februarie) de la Parma. Este vorba despe un împrumut cu drept de cumpărare la vară. Conform Parma Live, formaţia din Bergamo ar plăti la vară aproximativ 13 milioane de euro pentru transferul definitiv al internaţionalului român.

Giovanni Becali, impresarul lui Mihăilă, a dat detalii despre transfer, dezvăluind că mutare este aproape de a fi perfectată.

„E aproape rezolvat transferul lui Mihăilă la Atalanta. Va fi împrumut cu opţiune obligatorie de cumpărare în vară. Acum plec în Italia să îl închidem”, a spus procuratorul. Atalanta a jucat în grupele Ligii Campionilor, în acest sezon, iar acum este pe locul 4 în campionat. În schimb, Parma este pe locul 12 în Serie B, transmite Mediafax.

Citeşte şi: Danemarca a învins Franța în finala mică a europeanului de handbal masculin

Naţionala Danemarcei și-a luat revanșa în fața Franței, câștigând bronzul la europeanul de handbal masculin. Echipa națională a Danemarcei a intrat în posesia medaliilor de bronz la EHF Euro 2022, învingând Franța în finala mică a europeanului de handbal masculin. Danezii au câștigat meciul de la Budapesta cu 35-32, după o repriză de prelungiri, la finalul celor 60 de minute, scorul fiind egal,29-29.

Franța trecuse de Danemarca în ultimul meci al grupelor principale, ocupând locul 1 în grupă și trimițând Danemarca în semifinală cu Spania. Danezii au pierdut semifinala și s-au reîntâlnit cu Franța în finala mică, după ce și „cocoșii galici” au fost învinși în penultimul act de Suedia.

Franța a avut în permanență conducerea în prima repriză, având chiar 4 goluri avans. Nordicii au revenit spre final, când s-a intrat la vestiare cu 14-13 pentru „le bleus”.

În partea secundă, meciul s-a echilibrat, danezii având și ei pentru o vreme conducerea. În ultimul minut de joc Franța a egalat la 29-29, iar Danemarca a ratat ultimul atac.

În repriza suplimentară de prelungiri, danezii s-au desprins la 32-29, după care și-au păstrat avantajul până la final, învingând cu 35-32 și răzbunând astfel înfrângerea din grupe. Finala se joacă de la ora 19.30, între Suedia și Spania, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel