Milan o pedepseşte pe Barca, Şahtiorul lui Lucescu suferă prima înfrângere la Porto

barca vs ac milan
barca vs ac milan
FC Barcelona şi AC Milan au încheiat la egalitate pe Camp Nou, scor 2-2, în derbyul zilei din Liga Campionilor, ciprioţii de la APOLE Nicosia au revenit de la 0-1 şi au învins cu 2-1 pe Zenit St. Petersburg, reuşind surpriza serii, în timp ce echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetsk, a pierdut la Porto, la capătul unui meci în care a avut doi eliminaţi.
La Barcelona, Pato a deschis scorul pentru AC Milan în secunda 24, al cincilea cel mai rapid gol din istoria Champions League, însă catalanii au egalat înainte de pauză, Pedro împingând în poartă mingea centrată de Messi. Elevii lui Guardiola au trecut în avantaj imediat după reluare, când David Villa a transformat impecabil o lovitură liberă, însă ultimul cuvânt l-au avut tot campionii Italiei, care au egalat în al doilea minut de prelungiri, prin Thiago Silva.
În celălalt meci al grupei H, debutanta Viktoria Plzen a remizat pe teren propriu cu BATE Borisov, scor 1-1, deşi a condus la pauză, după golul marcat de Bakos. Bieloruşii au reuşit să egaleze cu 20 de minute înainte de final, prin Renan Bressan, obţinând astfel primul punct din actuala ediţie a Ligii.
Rezultate Liga Campionilor
Grupa E: Chelsea - Leverkusen 2-0, Genk - Valencia 0-0
Grupa F: Olympiakos - Marseille 0-1, Dortmund - Arsenal 1-1
Grupa G: Porto - Sahtior Donetsk 2-1, APOEL Nicosia - Zenit 2-1
Grupa H: Barcelona - Milan 2-2, Viktoria Plzen - BATE Borisov 1-1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel