Miley Cyrus a dezvoltat o frică de spectacole

Sursa foto: Facebook Miley Cyrus
Sursa foto: Facebook Miley Cyrus

Miley Cyrus a dezvoltat o teamă de a susține spectacole în public, o frică ce a început să se manifeste încă din perioada lockdown-ului.

Artista, celebră pentru piesa "Wrecking Ball", în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că acum se simte mai neliniștită în fața publicului decât atunci când avea 20 de ani, identificând perioada de izolare din 2020 ca fiind sursa acestei frici.

"Am ajuns să cânt din frică. Nu am avut mereu această teamă de a fi pe scenă, așa cum o simt acum. Dar să treci de la petrecerea a doi ani izolată, în care vedeam cel mult o persoană pe zi, la conștientizarea faptului că milioane de oameni te urmăresc la premiile Grammy este un șoc major pentru sistemul nervos", a declarat ea pentru W Magazine.

Fosta vedetă din "Hannah Montana" a uimit audiența la premiile Grammy din februarie, oferind o interpretare plină de energie a hitului său de succes, "Flowers", îmbrăcată într-o rochie strălucitoare argintie de la designerul Bob Mackie.

Ea a povestit că a încercat să recupereze încrederea și curajul pe care le avea în copilărie în timpul spectacolului său.

„Am scris pe această tablă de vis că am vrut să mă prezint la premiile Grammy cu aceeași încredere pe care o are un copil, ca atunci când un copil se aruncă în adânc sau face un salt cu spatele fără să știe ce este pe cealaltă parte”, a împărtășit ea. „Sinele meu de 12 ani putea să iasă și să se joace, în timp ce sinele meu de 31 de ani era acolo, într-o rochie de la Bob Mackie, cu părul aranjat cu atenție”.

Fostul copil-vedetă a dezvăluit, de asemenea, că a strigat o mantră pentru a-și ridica moralul înainte de a urca pe scenă.

"Înainte de a urca pe scenă, chiar în momentul în care cortina urma să se ridice, am strigat din toți plămânii: «Sunt liberă!». La 20 sau 21 de ani, poate că ar fi sunat mai mult ca: 'Nu-mi pasă de ce cred ceilalți'. Dar acum sunt eu însămi", a reflectat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel