Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a spus cum se pregătește o rețetă ce conține cremă de brânză, mascarpone, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, numită „Mille-feuille sărat".
600 gr cremă de brânză
250 gr mascarpone
aluat foietaj
roșii cherry
1-2 ouă
chimen
busuioc
Începem cu umplutura de brânză. Amestecăm cele două tipuri de brânzeturi cu chimen, busuioc, sare și piper și lăsăm amestecul la rece pentru 30 de minute.
Aluatul foietaj îl întindem în tavă și îl înțepăm cu ajutorul unei furculițe din loc în loc. Îl ungem cu ou, îl presărăm cu chimen și îl dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 200 de grade, sau până se rumenește bine și devine crocant, notează a1.ro. Lăsăm aluatul copt să se răcească și întindem peste el crema de brânzeturi.
Decorăm cu roșii cherry și servim deliciosul mille-feuille sărat alături de cei dragi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu