Mille-feuille sărat, rețeta unui bucătar, explicată pas cu pas. Vei impresiona familia

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a spus cum se pregătește o rețetă ce conține cremă de brânză, mascarpone, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, numită „Mille-feuille sărat".

Ingrediente

600 gr cremă de brânză

250 gr mascarpone

aluat foietaj

roșii cherry

1-2 ouă

chimen

busuioc

 

Mod de preparare

Începem cu umplutura de brânză. Amestecăm cele două tipuri de brânzeturi cu chimen, busuioc, sare și piper și lăsăm amestecul la rece pentru 30 de minute.

Aluatul foietaj îl întindem în tavă și îl înțepăm cu ajutorul unei furculițe din loc în loc. Îl ungem cu ou, îl presărăm cu chimen și îl dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 200 de grade, sau până se rumenește bine și devine crocant, notează a1.ro. Lăsăm aluatul copt să se răcească și întindem peste el crema de brânzeturi.

Decorăm cu roșii cherry și servim deliciosul mille-feuille sărat alături de cei dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel