Millie Bobby Brown, actriţa din 'Stranger Things', invitată de onoare la Comic Con Portugal 2019

Tânăra actriţă americană Millie Bobby Brown, protagonista serialului de succes 'Stranger Things', va participa la ediţia de anul acesta a Comic Con Portugal, care se va desfăşura în perioada 12 - 15 septembrie în afara capitalei Lisabona, relatează EFE.

Actriţa a postat un video pe contul său de Instagram în care îşi anunţă participarea la acest eveniment la care va fi prezentă în ziua de închidere, la 15 septembrie.

Millie Bobby Brown, în vârstă de 15 ani, este cunoscută pentru rolul lui 'Eleven' din serialul 'Stranger Things', care a lansat recent cel de-al 3-lea sezon. 

Potrivit organizatorilor Comic Con Portugal, adolescenta este invitată de onoare a salonului, unde îşi va cunoaşte fanii şi va da autografe.

Tânăra actriţă este deocamdată singura vedetă confirmată la această ediţie la care va mai participa şi Bill Plympton, "unul dintre marile talente ale animaţiei indie", care a colaborat la videoclipurile unor staruri ca Madonna, Kanye West şi 'Weird Al' Yankovic.

Înfiinţat în 2014, Comic Con Portugal a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele culturale relevante din ţară, mai ales după ce a fost vizitat la prima sa ediţie de aproximativ 30.000 de persoane, depăşind cele mai optimiste aşteptări. 

La ediţia din 2018 s-au înregistrat peste 100.000 de vizitatori, potrivit EFE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel