Mimi Brănescu, creatorul Las Fierbinți, nu a avut sprijinul tatălui său în cariera de actor

Captura Facebook
Captura Facebook

Tatăl lui Mimi Brănescu, creatorul serialului „Las Fierbinți”, nu își dorea ca fiul său să devină actor. 

Acest serial de comedie se bucură de un succes uriaș, iar în spatele acestui fenomen se află talentul lui Mimi Brănescu, care este atât actor, cât și scenarist și dramaturg. Recent, el a împărtășit că tatăl său nu a fost de acord cu alegerea lui, considerând că meseria de actor nu este una serioasă.

De 12 ani, românii se adună în fața televizoarelor pentru a urmări „Las Fierbinți”, un serial fenomenal care rezonează cu mulți dintre noi prin umorul său deosebit. Mimi Brănescu este omul din spatele replicilor memorabile care au devenit parte din folclorul urban. Recent, el a povestit că atât tatăl, cât și alți membri ai familiei sale nu au avut încredere în visul său de a deveni actor. De asemenea, tatăl său considera că meseria de actor nu este una cu care să te poți mândri în fața copiilor.

Tatăl lui Mimi Brănescu, un om simplu și muncitor, tâmplar de meserie, nu accepta ideea ca fiul său să devină actor. Pentru el, actoria nu era o carieră serioasă, ci mai degrabă o ocupație lipsită de substanță, mai ales pentru un bărbat care urma să își întemeieze o familie. Într-un interviu cu Adrian Artene, Mimi Brănescu a explicat ce considera că este problematic în a fi actor.

„Că nu e o meserie. Cum să fii actor? Te însori și tu, faci copii… Tata e actor! Ce face? Se maimuțărește?'. Avea o relație destul de neclară cu ceea ce înseamnă actoria. Și tot neamul meu, pentru toți era ciudat”, a spus Mimi Brănescu.

„Da… I-am explicat eu cum ar fi, dar… Termină, mă, cu prostiile'”, a mai povestit acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel