Ministerul Justiției, anunț privind redistribuirea posturilor de asistent judiciar

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Ministerul Justiției a făcut un anunț privind redistribuirea posturilor de asistent judiciar.

Ministrul Justiției a emis ordinul prin care 17 posturi de asistent judiciar care se vacantează în anul 2023, ca urmare a ajungerii la termen a mandatelor, vor fi redistribuite la nivelul sistemului judiciar.

La baza acestui ordin a stat o analiză temeinică a nevoilor tribunalelor, respectiv ale secțiilor în cadrul cărora sunt judecate litigile de muncă, plecând de la criteriul încărcăturii acestora, dar avându-se totodată în vedere și alte criterii complementare.
Aceste criterii au fost luate în discuție și cu partenerii sociali, în cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Justiției, propunerile și observațiile organizațiilor sindicale și patronale fiind reținute și valorificate. Au fost, de asemenea, valorificate propuneri și solicitări venite din partea Tribunalelor.

Pe baza analizei efectuate, va fi redus numărul de posturi de la tribunalele Gorj - 6 posturi, Teleorman - 2 Posturi, Olt - 2 posturi, Mehedinți - 1 post, Brăila - 1 post, Dolj - 4 Posturi și Caraș-Severin - 1 post.

Aceste posturi se vor redistribui la Tribunalele Constanța - 2 posturi, București - 5 posturi, Argeș - 6 posturi, Alba - 2 posturi și Dâmbovița - 2 posturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel