Ministerul Sănătății, anunț important: România construieşte spitale! ANDIS, consultare pentru achiziția lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Iași - Etapa II

FOTO: DC MEDICAL
FOTO: DC MEDICAL

Ministerul Sănătății a făcut un anunț important.

„Important! ANDIS organizează o consultare de piață pentru achiziția lucrărilor de construcție a Spitalului Regional de Urgență Iași - Etapa II, lucrări principale.

Este o oportunitate unică pentru operatorii economici și reprezentanții din industria construcțiilor să participe și să împărtășească expertiza lor în acest proiect crucial, acest spital fiind un reper al inovației și excelenței în domeniul medical.

Așteptăm cu nerăbdare contribuțiile și opiniile dumneavoastră pentru a modela împreună viitorul acestui proiect vital, pentru a construi împreună un viitor mai bun în sănătate. Pentru mai multe detalii și pentru a participa la consultarea pieței, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos.

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/mc-notice/view/100151221?fbclid=IwAR0wotc6ja3BXFYOupWmoCxZhQnAEyQCo04QZJeyw9nnM9zEvH-WMmzwhOI

România construieşte spitale!”, a transmis Ministerul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel