Un lanț de cafenele le cere clienților să aducă înapoi sendvișurile cumpărate care ar conține pietre

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Costa Coffee a îndemnat populația să returneze sendvișurile și ruladele cumpărate între 6-8 septembrie.

Unele sendvișuri și rulade de la magazinul britanic Costa Coffee au fost retrase de pe piață după ce s-a descoperit că ar putea conține pietricele, conform The Guardian.

Lanțul de cafenele Costa Coffee, cel mai mare din Marea Britanie, a avertizat clienții că patru dintre produsele sale ar putea fi afectate și că ar putea reprezenta un pericol de înecare dacă ar fi consumate.

Produsele sunt wrap-ul Costa cu pui și bacon caesar, wrap-ul cu pui prăjit în stil sudist, sandvișul cu salată de pui și sandvișul BLT (bacon, salată și roșii), iar retragerea se aplică celor cu termen de valabilitate între 6 și 8 septembrie.

Scuze publice pentru eroare

Compania, care are peste 2.800 de cafenele în Marea Britanie și Irlanda, a declarat într-un comunicat că tratează problema „cu cea mai mare seriozitate” și și-a cerut scuze pentru orice îngrijorare cauzată de retragere.

Un purtător de cuvânt al Costa Coffee a spus: „Am fost notificați de furnizorul nostru despre o posibilă prezență a unor pietricele mici care ar putea fi un pericol de înecare dacă sunt consumate. Clienții care au cumpărat oricare dintre produsele enumerate nu ar trebui să le consume și, în schimb, vă rugăm să le returnați la un magazin, cu sau fără bon, pentru o rambursare integrală”.

Alertă pentru populație

Agenția pentru Standarde Alimentare a emis o alertă privind retragerea și a sfătuit, de asemenea, clienții să nu consume produsele, pe care le-a calificat drept „nesigure”.

Costa Coffee, care a fost cumpărată de Coca-Cola de la Whitbread în 2019 într-o tranzacție de 3,9 miliarde de lire sterline, a spus că numai produsele enumerate sunt afectate.

Mai multe lanțuri de supermarketuri, inclusiv Asda, Sainsbury’s și Tesco, au trebuit să retragă recent o gamă de produse refrigerate din cauza îngrijorărilor că unele loturi conțineau fragmente de plastic și metal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel