Ministerul Sănătății, pas important pentru construirea Institutului Regional de Oncologie Timișoara

Ministerul Sănătății a promovat proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea Institutului Regional de Oncologie Timișoara.

Ministerul Sănătății a promovat proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea Institutului Regional de Oncologie Timișoara.

”Pas important pentru avansarea proiectului de construire a Institutului Regional de Oncologie Timișoara. Ministerul Sănătății a promovat proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea pregătirii pentru construcție”, a transmis Ministerul Sănătății pe pagina de Facebook.

Noul institut va avea 250 de paturi, distribuite astfel, spitalizare continuă: 121 paturi, chirurgie oncologică: 55 paturi, anestezie-terapie intensivă: 24 paturi, spitalizare de zi: 35 paturi, chirurgie de zi: 15 paturi.

De asemenea, Institutul Regional de Oncologie Timișoara va cuprinde și un ambulator de specialitate integrat cu 26 de cabinete medicale, pentru fiecare subspecialitate, precum și săli de tratament.

Investiția se ridică la 1.153  miliarde de lei și este finanțată de Ministerul Sănătății prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Citește și: Ministerul Sănătății investește în secțiile ATI: Peste 36 de milioane de lei pentru dotarea cu echipamente performante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel