Ministru austriac, prins când își conducea BMW-ul cu 130 km/h. ”Nu a observat limita temporară de viteză”

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Ministrului de Finanțe al Austriei, Magnus Brunner, i-a fost retras permisul de conducere timp de o lună, după ce a fost prins cu viteză la volanul mașinii sale de la Minister. 

Magnus Brunner, în vârstă de 51 de ani, conducea un BMW cu peste 50 km pe oră peste limita de viteză de 80 km/h în apropierea orașului de vest Dornbirn, în provincia sa natală, Vorarlberg, când poliția l-a oprit sâmbătă dimineață, a anunțat Ministerul de Finanțe, confirmând un raport al ziarului local Vorarlberger Nachrichten.

”În drum spre o întâlnire privată, ministrul de Finanțe, Magnus Brunner, nu a observat o limită temporară de viteză”, a declarat ministerul într-un comunicat, refuzând să spună exact cu ce viteză conducea.

”Ministrul de Finanțe regretă acest incident și își cere scuze pentru el”, a adăugat sursa citată, conform Reuters.

Deși miniștrii austrieci au șoferi care să-i conducă la întâlnirile oficiale, aceștia au voie să-și conducă ei înșiși mașinile ministeriale pentru uz privat, a precizat Ministerul. Sâmbătă a fost sărbătoare legală în Austria.

Suspendarea permisului pe o lună este sancțiunea pentru depășirea limitei de viteză cu mai mult de 50 km/h în Austria, cu excepția orașelor, unde se aplică încălcărilor de peste 40 km/h.

Nu a fost primul incident legat de trafic al lui Brunner. În urmă cu un an, a ajuns la spital cu o rană la cap, după un accident pe un scuter electric în Viena. Ministrul nu a acordat suficientă atenție când a făcut o întoarcere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel