Grindeanu, vorbe grele la adresa lui Ciucă: "Un poznaș în slujba țării..." De la ce a pornit totul

colaj: Facebook, Nicolae Ciucă, Sorin Grindeanu
colaj: Facebook, Nicolae Ciucă, Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a comentat mesajul liderului PNL, Nicolae Ciucă, legat de calendarul alegerilor prezidențiale.

Într-un mesaj video postat pe Facebook, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a abordat tema calendarului pentru alegerile prezidențiale, subiect de mare dezbatere în coaliția de guvernare. Acesta a subliniat importanța respectării calendarului electoral precedent care a inclus primul tur al scrutinului prezidențial în luna noiembrie a anilor anteriori.

„Sincer, chiar nu înțeleg de ce această reacție afară este foarte cald, asta, da, pot să înțeleg. Ne bucurăm de rezultatul meciului echipei României de aseară, da. Și folosesc acest prilej pentru a felicita jucătorii echipei naționale de fotbal, dar atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale trebuie să rămânem în prevederile legale și în termenele legale. Ca atare, haideți să stăm jos și să discutăm, să discutăm pe bază de principii, pe bază de reguli, nu pentru a face în așa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Ce era legal pe 3 martie și a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?!”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a postat în online, la rându-i, un mesaj destul de acid la adresa celor hotărâte recent, numindu-l, fără cenzură, pe Nicolae Ciucă... "un poznaș în slujba țării".

"Un poznaș în slujba țării.... Domnul Ciucă ne spune că va respecta doar prevederile și termenele legale în ceea ce privește data alegerilor prezidențiale. Mă întreb ce era legal pe 3 martie și a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?! Probabil tot efectul căldurii de afară și al selfieurilor cu televizorul...." a scris Grindeanu pe profilul personal de Facebook.

Propunerea contrastează cu inițiativa premierului Marcel Ciolacu, liderul PSD, acesta din urmă deja adresând o cerere către ministrul de Interne Cătălin Predoiu pentru proiectul de hotărâre de guvern referitor la alegerile prezidențiale. Propunerea lui Ciolacu prevede organizarea primului tur al scrutinului în luna septembrie.

Negrescu: "Documentul atașat dovedește multe despre caracter" 

La fel de indignat a fost și Victor Negrescu care a reacționat în online în aceași notă: "Onoarea se câștigă greu și se pierde foarte ușor, mai ales dacă nu îți respecți cuvântul. Documentul atașat dovedește multe despre caracter. Dacă vrem altfel de politică, trebuie ca atitudinea să fie diferită. Unii sunt preocupați de jocurile politice, noi am înțeles votul de încredere primit de Partidul Social Democrat la alegerile locale și nevoia de a reprezenta cu decență și seriozitate România."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel