Minor de 10 ani dat dispărut, în Dâmbovița, a fost găsit la aproape 15 km de casă

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Băiatul de 10 ani, dispărut de la domiciliu, a fost găsit la aproximativ 15 km de casă.

UPDATE: Copilul de 10 ani din localitatea Bucșani, dat dispărut de familie în cursul zilei de luni, a fost găsit pe raza comunei Ulmi, informează, marți, IPJ Dâmbovița.

”Minorul a fost identificat pe raza localității Ulmi. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni. De asemenea, au fost anunțați și reprezentanții DGASPC”, precizează reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Copilul fusese dat dispărut de bunica lui, după ce nu a revenit la domiciliu.

Știre inițială

Un băiat în vârstă de 10 ani din localitatea dâmbovițeană Bucșani a fost dat dispărut de familie și este căutat de polițiști, informează, marți, IPJ Dâmbovița.

”La data de 16 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că nepotul acesteia, Lăban Daniel Mihai, în vârstă de 10 ani, din Bucșani, nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii desfășoară activități în vederea identificării acestuia”, precizează IPJ Dâmbovița.

Persoanele care dețin informații utile în vederea identificării minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de Poliție.

Semnalmentele minorului

Potrivit Poliție Române, unde este anunțată dispariția copilului, semnalmentele minorului sunt următoarele: înălțime - 130 cm, greutate - 35 kg, corpolență - slab, culoare păr - blond, culoare ochi - căprui.

FOTO: Poliția Română

”Minorul circula cu o bicicletă de culoare neagră”, au mai transmis polițiștii, însă nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat copilul la momentul dispariției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel