Minor de 14 ani, prins de polițiști la volanul unui autoturism, în Teleorman. Agenții au fost atacați de rudele băiatului

Rudele minorului prins la volanul autoturismului i-au atacat pe agenții de poliție.

Un minor de 14 ani a fost prins de polițiștii din Teleorman la volanul unui autoturism, miercuri seară, în municipiul Turnu Măgurele, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman. Potrivit sursei menționate, agenții au fost atacați de rudele minorului.

”La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 19,10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au oprit pentru verificare un autoturism, pe strada Oituz din localitate, constând că acesta era condus de un minor, în vârstă de 14 ani.

În acest timp, în locul în care se aflau polițiștii s-au prezentat mai multe persoane, rude ale minorului, aflate la un eveniment în zonă, care au devenit recalcitrante”, se precizează într-un comunicat al IPJ Teleorman.

Citește și: Cei trei minori care ar fi agresat un elev olimpic din Botoșani, reținuți

Conform aceleiași surse, în momentul în care minorul a fost introdus în autospeciala de poliție, una dintre persoane l-ar fi îmbrâncit pe unul dintre agenți și ar fi aruncat cu un obiect dur în mașină, distrugându-i luneta. De asemenea, o altă persoană a proferat injurii și amenințări la adresa polițiștilor.

Polițiștii l-au identificat pe tatăl minorului de 14 ani și l-au condus la sediul Poliției Turnu Măgurele.

”Pentru prevenirea unor evenimente nedorite și menținerea liniștii și ordinii publice, la fața locului au fost direcționate mai multe patrule de poliție, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei”, se mai menționează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel