Minoră de 15 ani din Olt, dispăută de acasă. Poliția și familia o caută

Foto: arhivă IPJ
Foto: arhivă IPJ

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.  

La data de 07 august, ora 00:05, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt - Secția nr. 8 Poliție Rurală Perieți au fost sesizați de un bărbat, din comuna Ghimpețeni, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 06 august, în jurul orelor 21:00, fiica sa PREDA IONELA CLAUDIA, de 15 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, a anunțat IPJ Olt.                                      

Semnalmente: înălţime 1,65 m, constituţie atletică, aproximativ 48 de kilograme, păr șaten, drept, de lungime medie, pe care îl poartă desfăcut, ochii căprui, poartă ochelari de vedere cu ramă neagră, fără semne particulare. 

Semnalmentele minorei. Cum o puteți recunoaște

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni de blugi de culoare închisă, tricou alb cu un dreptunghi pe piept, în care se află o față și pantofi sport cu talpa înaltă de culoare verde cu portocaliu. 

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Și polițiștii din Maramureș caută o femeie de 87 ani din municipiul Borșa

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Azi, 07 august, la ora 8.36, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că de ieri, 06 august, ora 11.30, femeia a dispărut de la domiciliu și până în prezent nu a revenit. 

Semnalmentele femeii: aproximativ 1,60 m înălțime, 50 kg, păr lung grizonat, aceasta deplasându-se cu ajutorul unei bâte din lemn. 

Îmbrăcăminte la momentul dispariției: bluză de culoare mov și fustă de culoare neagră. Totodată, în cursul zilei de azi, au fost desfășurate activități de căutare ale femeii cu efective mărite ale poliției, jandarmilor, salvamontiștilor.

La căutări a participat și un elicopter, precum și aproximativ 40 de voluntari.       

3. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2021-08-07-at-18-00-14_19244000.jpg)         

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2021-08-07-at-17-57-59_00355800.jpg)                                                   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel