Minune la racla cu moaștele Sfintei Parascheva

parascheva-mediafax-foto-li
parascheva-mediafax-foto-li

În fiecare an, zeci de mii de pelerini ajung la Iași, în 14 octombrie, pentru a se ruga la căpătâiul Sfintei Cuvioase Parascheva. 

Printre credincioșii care ajung anual la moaștele Sfintei Paracheva se numără și Aneta Chiriac. Ea vine de 13 ani, în fiecare an, la moaște. Femeia a povestit, pentru bzi.ro, că "Prima dată când am venit, m-a adus mama mea, dar sunt ani de atunci, eram abia o copilă. Pe vremuri a fost mai greu, dar de fiecare dată când am avut ocazia, nu am ezitat și am venit cu o convingere că Sfânta îmi va îndruma calea și mă ajută în viață. De fiecare dată când am fost aici mi s-au îndeplinit dorințele. An de an, orice mi-am dorit s-a îndeplinit. Nu am căutat nimic altceva decât sănătate, liniște și să avem parte de o viață mai bună. Cuvioasa mi-a îndeplinit aceste dorințe și de aceea am toată încrederea că minunile ei vor continua".

Femeia povestește că "Acum câțiva ani am adus-o la Iași și pe o cumătră de-a mea, care era foarte bolnavă și suferea cumplit. Era depresivă și a avut mai multe tentative de a se sinucide, ba voia să se spânzure, ba voia să se arunce în fața trenului. Am adus-o aici aproape moartă. Și vreau să vă spun că nici măcar nu era ziua de sărbătoare a Sfintei, ci o zi obișnuita din cursul anului, parcă spre vară. Ea are trei copii și toți sufereau din cauza ei".

Atunci, Sfânta Parascheva ar fi făcut o minune, povestită de femeie: "Mi-a spus că atunci când a atins moaștele, a simțit o fierbânțeală în tot corpul. Apoi, pe drumul spre casă a dormit. Am văzut cu ochii mei cum s-a culcat tot așa agitată, iar când am ajuns acasă era foarte calmă și liniștită", a adăugat femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel