Mira, aspru criticată după ce a făcut o gafă la Marea Moschee din Abu Dhabi / Video viral

Mira Foto Facebook Mira
Mira Foto Facebook Mira

Un val de reacții au apărut pe rețelele de socializare, după ce Mira s-a filmat în timp ce asculta muzică și dansa în Marea Moschee din Abu Dhabi.

Imaginile cu Mira în care asculta muzică și dansa în moschee au ajuns virale pe platforma TikTok. Mai mult, o tânără de origine musulmană a criticat-o aspru pentru că, prin astfel de gesturi, ar fi luat în batjocură religia Mahomedană. Aceasta a explicat că mișcările de dans pe care Mira le-a făcut sunt o adevărată lipsă de respect față de musulmani. Mai mult, tânăra nu pricepe cum a fost lăsată să facă așa ceva.

'Este un loc în care oamenii vin să se roage și să vorbească cu Dumnezeu și tu pui muzică și dansezi?'

'Mergi la moschee, un loc în care oamenii vin să se roage și să vorbească cu Dumnezeu și tu pui muzică și dansezi? Putea să fie o biserică, o mănăstire...Poți face asta acolo? Pe bune...Mi se pare lipsă de respect. Nu înțeleg cum a ajuns să facă acolo acele video-uri, căci regulile la moschee sunt foarte stricte.

Nu ai voie să faci niciun fel de gest cu mâinile. Cum ai reușit să faci asta? A mai postat ceva de genul pe plajă, dar asta este total ok. Nu este vorba doar despre mine. Să nu crezi că m-am ofensat doar pentru că sunt musulmană. Dar sunt atâția oameni creștini în comentariile tale care spun că ai făcut ceva extrem de greșit. Îmi place vocea ta, îmi place piesa, dar nu pot trece peste asta!', a explicat tânăra, pe TikTok.

Video

@_qadira__ #stitch with @MIRA And no, the “maybe she didn’t know” is not valid. She has to respect my religion, just I respect hers. I’d never enter a church and start disrespecting Christianity like so. She knew ppl are going there to pray. It’s a mosque after all☠️ #fyp #mira #islam #grandmosqueabudhabi #grandmosque #abudhabimosque #abudhabimosquesheikhsayed #sheikhsayedmosque #sheikhsayed #disprespectful #mosque #badbehaviour ♬ original sound - قديرة

Citește și - Mira și-a îngrijorat fanii. "Trec printr-o perioadă mai nasoală. Mă simt rău"

Se pare că artista se confruntă cu probleme de sănătate.

Mira este nevoită să ia zilnic antibiotice pentru o problemă de sănătate mai veche, sperând la o recuperare completă. Deși tratamentul o ajută în parte, artista se confruntă cu reacții adverse, ceea ce o face să se simtă permanent obosită și indispusă.

„Trec printr-o perioadă mai nasoală din cauză că am reacții adverse de la antibioticele pe care le iau și mă simt în permanență rău... But fake it until u make it...”, a scris Mira pe InstaStory.

Cu toate acestea, Mira încearcă să rămână optimistă și să se bucure de viață, așteptând cu încredere zilele mai bune în care se va simți din nou în formă. Împreună cu iubitul ei, Levi Elekes, artista a ajuns recent în Dubai, la un hotel de lux, pentru o vacanță romantică de scurtă durată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel